گروه اینترنتی تهرون آنلاین گلچینی از بهترین‌های اینترنت همه در یک صفحه و یکجا ببینید و لذت ببرید

Saturday, June 6, 2009

[Tehroon-Online] ::Majale Ashpazi (22) New!!::



Send Pm Mehrad
Send Pm  Hamed

Your Advertisement

90 92 30 31 21

نیو مانگ 2009

مجله آشپزی شماره 22

 

 

پيش غذا  : سالاد كلم

مواد لازم برای داخل سالاد
کلم سفید ریز خرد شده: سه پیمانه
هویج ریز رنده شده : نصف پیمانه
قارچ ریز خرد شده : یک پیمانه
نخود فرنگی پخته شده : نصف پیمانه
ذرت پخته شده: نصف پیمانه
ژامبون گوشت ریز خرد شده : یک پیمانه
خیارشور ریز خرد شده : یک پیمانه

مواد لازم برای سس سالاد
ماست چکیده پرچرب : یک استکان
روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
سس کچاب: یک قاشق غذاخوری
آبلیموتازه: دو قاشق غذاخوری
سس مایونز: یک قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه :
تمامی مواد لازم برای تهیه سالاد را در یک ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید.
تمامی مواد لازم برای تهیه سس را با هم مخلوط کرده و خوب بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود.
سس را کاملا با سالاد مخلوط کرده در یک ظرف در بسته به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد ازاینکه سس کاملا به خورد سالاد رفت، سالاد آماده سرو می باشد.
طعم این سالاد بستگی به ذائقه خود شما دارد .اگر طبع شیرینی داشته باشید می توانید در مواد سالاد از کشمش استفاده کنید و یا از شکر در سس استفاده بفرمایید و یا اگرهریک از مواد داخل سالاد را بخواهید می توانید حذف و یا جایگزین کنید

غذاي اصلي 1 :   خورش قرمه سبزي



مواد لازم (برای 4 نفر):

سبزی (تره  â€¦quot;جعفری- کمی شنبلیله ) 1 کیلو

گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون ماهیچه نیم کیلو

لوبیای قرمز یا چشم بلبلی 2/1 پیمانه

لیمو عمانی درسته 3 تا 4 عدد

پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری

روغن 250 گرم

نمک و فلفل و رزدچوبه و زعفران به مقدار لازم


طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه كرده و با پیاز كه قبلا تفت داده شده  و لوبیا و سه چهار لیوان آب می گذاریم نیم پز شود .

سبزی را بدقت تمیز می کنیم و می شوییم آب سبزی که كامل گرفته شد ریز خرد می کنیم.

بعد سبزی را با روغن کمی سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم.

لیمو عمانی ها رو بشورین و با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد کنین و به خورشت اضافه کنیند.

نمک و فلفل و زردچوبه رو همراه با کمی زعفرون اضافه کنین و بگذارین باز هم روی اجاق تا خوب جا بيفته.

غذاي اصلي 2 : سوپ هويج و سيب زميني

ترکيب هويج، سيب و پودر کاري معجون بسيار دلپذيري مي دهد که طعمي فوق العاده اي خواهد داشت
پيشنهاد ميکنم حتما يکبار امتحان کنيد
مواد لازم :
روغن آفتابگردان 10 ميلي ليتر
پودر کاري 1 قاشق مربا خوري
هويج ريز شده 500 گرم
پياز بزرگ خرد شده 1 عدد
سيب رسيده بزرگ خرد شده 1 عدد
آب مرغ 750 گرم
نمک و فلفل به ميزان دلخواه
ماست چکيده و هويج اسلايس شده براي تزئين

طرز تهيه :
ابتدا روغن را در يک ظرف بزرگ گرم ميکنيم. اين ظرف بهتر است که از جنس فلز باشد. بعد از گرم شدن روغن، پودر کاري را درون ظرف ريخته و براي 2 تا 3 دقيقه تفت مي دهيم. بعد هويج هاي خرد شده را به همراه پياز و سيب که قبلا پخته ايم اضافه مي کنيم به هم ميزنيم. درب ظرف را گذاشته و براي 15 دقيقه روي حرارت ملايم قرار ميدهيم، در اين مدت گاهي آن را هم مي زنيم به اندازه اي که کاملا اين مواد نرم و پخته شود. بعد کليه مواد را درون غذا ساز ريخته و يا از صافي رد ميکنيم که به صورت پوره درآيد حال مخلوط را درظرف مناسبي قرار داده و آب مرغ را به آن اضافه کرده و روي حرارت قرار ميدهيم تا به نقطه جوش برسد در اين مرحله نمک و فلفل را مي افزائيم.
پس از آن، در ظرفي که ميخواهيم سوپ را سرو کنيم مواد را ريخته و به آرامي با ماست روي آن را تزئين مي نمائيم و با باريکه هاي هويج به صورت پاپيون داخل ظرف ميگذاريم. سوپ براي سرو آماده است.

 

دسر : ژله قهوه

مواد لازم:
پودر ژلاتین: یک چهارم پیمانه
آب سرد: نصف استکان
قهوه آماده تلخ: دو نیم پیمانه
شکر: 5 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا به شکل اسفنج درآید. سپس ظرف ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا پودر ژلاتین رقیق شود. قهوه آماده داغ را با شکر مخلوط کنید تا شکر خوب در آن حل شود. در صورت تمایل می توانید قهوه را با شیر رقیق کنید اما در اینصورت رنگ قهوه ایی ژله ملایم تر می شود. بعد از خنک شدن مخلوط قهوه و شکر آن را با ژلاتین رقیق شده مخلوط کنید و داخل قالب مورد نظر بریزید. برای راحت تر جدا شدن دسر از قالب همیشه داخل قالب را کمی آب سرد بگردانید و چند ساعت قبل از ریختن دسر در قالب آن را در فریزر قرار دهید. مایه دسر را به مدت سه ساعت در یخچال و یا یک ساعت و نیم در جایخی قرار دهید تا ژله ببندد؛ این ژله را می توانید کنار انواع بستنی و یا با خامه سرو کنید.

نوشيدني : موكا

 

مواد لازم:
قهوه فوری یک پیمانه
آب سرد یک پیمانه
شکر 2 پیمانه
شیر یک لیوان
قهوه فوری مقداری


طرز تهیه:
ابتدا سس قهوه را به این ترتیب تهیه میکنیم: یک پیمانه قهوه و آب و شکر را در مخلوط کن ریخته و مخلوط میکنیم. این سس می تواند در یخچال 15 تا 20 روز بماند.سپس با مقداری از این سس لیوان مورد نظرمان را تزئین می کنیم در حدی که فقط دیواره لیوان به سس آغشته شود. سپس مقدار کمی پودر قهوه و تمام شیر و 3 قاشق غذاخوری از سس قهوه را در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم. در لیوان یخ خرد شده ریخته و این مخلوط را روی یخ می ریزیم. در نهایت هم مقداری از پودر قهوه و سس قهوه برای تزئین روی لیوان میریزیم.

دانستني هاي آشپزی و تغذيه : خواص بيشمار ليمو ترش

 

ليموترش نورچشم را زياد مي‌كند، از طاسي سرجلوگيري مي‌كند، موهاي سر را تقويت مي‌كند. ليموترش ميوه‌ايست، كاملا سالم در عين حال كه مقوي است مي‌تواند به تمام باقت‌هاي عضلاني بدن غذا بدهد بدين سبب به آن عال تندرستي بدن نام داده‌اند.
ليموترش، پرتقال، ليموشيرين، نارنگي، ترنج، بالنگ، ليمو عماني، توسرخ، نارنج، دارابي و ده نوع ديگر از اين نوع ميوه است و شبيه هم بوده و داراي خواص مشابه هستند، ميوه و گل، برگ، شكوفه، ساقه و درختان كه همه آنها به ظاهر با هم اختلاف دارند ولي داراي منافع مشترك بوده و و ميتوان آنها را به هم پيوند زد حتي ميتوان روي يك درخت پيوند درختهاي ديگر را زد و انواع ميوه‌هاي اين تيره و نوع را از يك درخت بدست آورد. ميوه‌هاي پيوندي از نظر ظاهر درشت‌تر، شاداب‌تر و گواراترند. املاح و ويتامينهاي موجود در ليموترش: ليموترش سرشار از ويتامين‌هاي (آ)و (ب) و به ويژه ويتامين (ث) و داراي آهن، كلسيم، سديم، منيزيم، فسفر و پتاسيم است. در ليموترش اسيدهاي زيادي وجود دارد كه از همه مهمتر اسيد سكوربيك و اسيد سيتريك است كه از بين برنده اسيداوريك است. خواص درماني ليموترش: اسيدهاي موجود در ليموترش از بين برنده اسيد اوريك است و خون را رقيق مي‌كند، دستگاه هاضمه و دستگاه ادراري را ضد عفوني مي‌كند آب ليمو به مقدار زياد باسيلهاي تبي تيفوئيد (حصبه) و اسهال خوني را كشته و نابود مي‌كند اگر آب آشاميدني شما مشكوك است چند قطره در آن ليموترش بچكانيد به اين وسيله آب آشاميدني شما پاك مي‌شود ( در آلمان نيز آب را بدين صورت قابل آشاميدن مي‌نمايند) به همين صورت چنانچه روي گوشتهاي مانده يا كپك زده چند قطره ليموترش بريزيد از عوارض سوء و حوادثي كه ممكن است رخ دهد جلوگيري ميكند آب ليمو را چنانچه بر روي غذاهاي ثقيل بزنند هضم آنرا آسان مي‌كند. آبليمو تب را از بين مي‌برد و تنگي نفس را درمان مي‌كند بيماريهاي، رماتيسم ، مرض قند، غلظت خون،، زكام، سرماخوردگي ذات الريه، گلودرد، تب خال با آب ليمو معالجه مي‌شود. زهر حشرات مانند زنبور، عقرب، مار و افعي را درمان مي‌كند، آب ليمو ضد درد است سردرد را كم و دردهاي كليه و شكم را تسكين مي‌دهد آبليمو ضد تيفوس، سرخك، آبله مرغان و مخملك است. آبليمو معده را درمان مي‌كند و سنگهاي كبدي را درمان مي‌كند. آبليمو زيادي چربي را از بين مي‌برد و آب‌هاي اضافي بدن را دفع مي‌كند. آبليمود ضد كم خوني است و غلظت خون را از بين مي‌برد. چنانچه جوش‌هائي در صورت به وجود آيد همگي از ناخوشي خون است و تجمع سم را در كبد نشان مي‌دهد. چنانچه مركبات نخوريم هميشه در صورت و نقاط مختلف بدن جوش‌هاي چركي به وجود مي‌آيد كه علامت بارزي از ضعف و كثيف شدن خون است و با آبليمو درمان مي‌شود. تبهاي روده و ترش كردن غذا با آب ليمو معالجه مي‌شوند آبليمود سم هاي جمع شده در كبد را از بين مي‌برد. ولي بايد توجه داشت كه كبد به خود ليمو بيشتر از آب آن احتياج دارد. محققين دانشگاه آمريكا موفق به كشف ويتامين جديدي در ليمو شده‌اند كه سبب تقويت اعصاب شده و از فلج اطفال جلوگيري مي‌كند و در معالجه عرق النساء ذات الريه و سرطان بسيار موثر است. معالجه سرماخوردگي چنانچه حس كرديد سرماخورده‌ايد مقداري آبليمو را در يك ليوان آب گرم ريخته با كمي عسل بنوشيد. براي معالجه ذات الريه آب پياز را گرفته با آبليمو مخلوط كرده و با آب شلغم و آب هويج و آب كرفس خام چنانچه خورده شود ذات الريه و تنگي نفس را درمان مي‌كند. براي زياد شدن بزاق دهان آبليمو ميل كنيد. براي سالاد سبزيها و ميوه‌هاي خام و براي چاشني بهتر است كه به جاي سركه صنعتي از آب ليمود استفاده كرد. ليمو علاوه بر ادرارآور بودن در معالجه رماتيسم، نقرس، سنگ كليه مفيد است چون خون را پاك مي‌كند براي جوش پوشت صورت و بطور كلي براي بيماريهاي جلدي مفيد است.
ليموترش رفع عطش مي‌كند. ليموترش معالج پوكي استخوان است. درمان كننده بيماري كبد است؛ در يك ليتر آب جوشيده كمي شكر و آب يك ليموترش به آن اضافه كرده و روزانه چند با يك استكان از آن ميل كنيد. معالج بيماري ذكام؛ براي درمان ذكام لازم است چند قطره به كف دست ريخته به نزديكي بيني آورده آبليموها با به بالا مي‌كشيم بعدا بلافاصله بيني را با روغن زيتون تصفيه نشده(بودار) كمي چرب مي‌كنيم. از ليموترش براي جلوگيري از خونريزي بيني مي‌توان استفاده كرد براي اين منظور پنبه را آغشته به آبليمو كرده داخل بيني قرار دهيد خونريزي قطع خواهد شد. درمان كننده درد گلو و آنژين است. براي درمان اين بيماري لازم است آب يك ليموترش را گرفت و در يك ليوان آب نيم گرم ريخت و در هر روز چند بار با آن غرغره كرد و كمپرس آب ليمو كه كمي نمك به آن زده باشد بر روي گلو آنژين را درمان مي‌كند و همچنين كمپرسي را با برگه‌هاي بريده شده نازك ليمو انجام دهند سردردهاي شديد عصبي را برطرف مي‌كند. برطرف كننده جوشهاي صورت براي برطرف و معالجه جوش و لكه‌هاي صورت، بريده‌هاي نازك ليموترش را كمي نمك به آن زده بر روي پوست صورت بمالند لكه‌هاي سياه و جوش صورت را از جهره پاك مي‌كند. براي برطرف كردن سرمازدگي دست و صورت و ورم كردن آنها دست و صورت را با آبليموي تازه مالش بدهيد. براي اينكه دندانهاي سفيدي داشته باشيد هر هفته يكبار دندانهاي خود را با آبليموي تازه مسواك بزنيد. پروفسور (بينه) عقيده دارد كه مصرف دو ليموي متوسط در روز براي احتياج بدن به ويتامين (ث) كافي است اشخاصي مانند بچه‌ها، بزرگ سالان، زنان حامله و كهن سالان بهتر است ليموترش را با عسل ميل كنند. بيماري رماتيسم نقرس، تصلب شرائين، چاقي، درد كليه، واريس سياتيك را مي‌توان با ليمو بخوبي معالجه كرد. براي هر بيماري و بنيه بيمار بايد هر روز از پنج تا هفت ليمو را مصرف كرد. براي درمان اين بيماريها لازم است در هفته اول روزي يك عدد و در هفته دوم هر روز دو عدد و در هفته سوم روزي سه عدد و در هفته دوم هر روز دو عدد و در هفته سوم روزي سه عدد و به همين ترتيب تا هفته هفتم روزي هفت عدد ليموترش خورده شود و اين عمل بر حسب شدت و ضعف مرض و قدرت و بنيه بيمار تغيير مي‌كند. در اين رژيم ممكن است در بيمار درد معده و روده ايجاد شود مهم نيست ليمو سبب مي‌گردد كه درد و سموم از بدن خارج شود. رانكول در كتاب خود به نام (اول خودت را بشناس) مي‌نويسد «ليموترش در سلولهاي پي منفذ خود» مايه‌اي را نگه مي‌دارد و مايعي بنام سيترات و كلريدرات دو پتاسي كه هر دو از املاح نباتي هستند در خود حل كرده و قابل جذب مي‌نمايد. ليمو با روغنهاي مايع خوب، زيتون، گردو، بادام، قندق، سيب زميني ترشي، بادام زميني، نارگيل، هويج، سالاد كاهو، كرفس، تره فرنگي، پياز، چغندر، گل كلم، كلم دگمه‌اي شاهي، آنديو، سير، شلغم، ترب، بادمجان، فلفل، رازيانه، مارچوبه، اسفناج، انواع كدو، كلم قمري، تخم مرغ و پنير سازگار است. ليمو با نان، سيب‌ زميني، برنج، گندم، ارزن ، ماكاروني ، موز، بلوط، نانهاي شيريني، ميوه‌هاي شيرين، گوجه فرنگي، سيب درختي، سركه، لپه ، باقلا، عدس، لوبيا و خرما و نخود ناسازگار است.

 

 

موفق باشيد

شقايق بالندري

Katibe@ymail.com

 

 

سري 3 جلدي آشژزي سريع از شقايق بالندري

جهت عضویت کلیک کنید

Your Advertisement

Free Invisible Detector
TehroonShop
Ham3d TehroonShop TehroonShop

All Right Reserved By Tehroon-Online



__._,_.___


Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

Blog Archive