اگر تصاویر برای شما قابل نمایش نیست از بالای ایمیل روی گزینه Show Image یا Display images below کلیک کنید. 9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید! اين روزها كنار همه پارك ها حتما يك نفررا می بینید که با تلاش فراوان مشغول كباب كردن بلال های چیده شده روی منقل است و یک عده هم مشتاق، منتظر این هستند که بلال های شان آماده شود. بعضي ها هم بلال را کبابی دوست ندارند و ترجيح مي دهند آن را آب پز كنند و همراه با كره و كمي آبليمو بخورند. عده ای هم بلال را کنسروی و دان شده آن هم فقط داخل سالاد دوست دارند . در حالی که اينها تنها موارد استفاده از دانه ذرت نيست و از ذرت می شود در غذاهاي متنوع ديگري هم استفاده كرد؟ حتما غذاهاي اين مطلب را بپزيد ودر منوی غذاهای تابستانی تان تنوع ایجاد کنید؛درهمه این غذاها از دانه ذرت استفاده شده است. فقط يادتان باشد حالا كه فصل ذرت تازه است، تا می توانید از ذرت کنسروی استفاده نکنید. دانه هاي ذرت را خودتان از بلال جدا كنيد و بپزيد تاهم غذا خوشمزه تر شود هم خاصيت بيشتري داشته باشد. نيره اعظم زنجاني: خورش مرغ با ذرت مواد لازم براي 4 نفر - 1 کیلو مرغ تکه شده
- 3 عدد پیاز نگینی خردشده
- 2 ق س کره نرم شده
- 300 گرم ذرت پخته
- 4-3 پیمانه آب مرغ
- 1 عدد فلفل دلمهای سبز نگینی خردشده
- 2 ق س رب گوجهفرنگی
- 4 /1 پیمانه جعفری ریز شده
- 1 ق س سس تند
- 2 ق س روغن
- به میزان لازم نمک و فلفل پاپریکا
طرز تهیه: 1. ابتدا تکههای مرغ را با نمک و فلفل پاپریکا طعم دار کنید. روغن و کره را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. حالا تکههای مرغ را اضافه کرده و دو طرف آنها را خوب سرخ کنید، سپس مرغهای سرخشده را از قابلمه درآورده و در یک ظرف مناسب بریزید. 2. حرارت را کم کنید. پیاز را داخل قابلمه بریزید و آن را کمی تفت دهید، سپس فلفل دلمهای را اضافه کرده و آن را هم کمی تفت دهید تا نرم شود. در این زمان رب را اضافه کنید و حدود 2-1 دقیقه آن را تفت دهید. 3. حالا سس تند را همراه با آب مرغ، ذرت، مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و صبر کنید تا آب بجوشد، سپس تکههای مرغ را اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جا بیفتد و آب آن غلیظ شود. 4. در انتها جعفری را اضافه کرده، صبر کنید تا با مواد جوش بخورد. بعد از آنکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید. این خورش را میتوانید همراه با برنج یا نان سرو کنید. یه جور دیگه از کنسرو ذرت هم میتوانید استفاده کنید. نيره اعظم زنجاني: اسلایس سیبزمینی و ذرت مواد لازم براي 2 -4 نفر - 2 عدد سیبزمینی بزرگ آبپز شده
- 3 عدد تخممرغ
- 1 پیمانه دانه ذرت پخته
- 2 عدد گوجهفرنگی نگینی خردشده
- 5 عدد پیازچه
- 6 ق س پنیر پیتزای رنده شده
- به میزان لازم کنجد
- 1 حبه سیر رنده شده
- به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه
- 2 ق م بیکینگپودر
طرز تهیه: 1. ابتدا سیبزمینیها را پوست بگيريو و در یک ظرف مناسب ریز رنده کنید، سپس سیر رنده شده و تخممرغها را اضافه کرده و خوب بزنید. بیکینگپودر، نمك، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و مواد را خوب باهم مخلوطکنید. 2. کف یک ظرف پیرکس را روغن ریخته، خوب چرب کنید و نیمی از مواد را داخل آن بریزید. حالا گوجهفرنگیهای نگینی شده را همراه پیازچه خردشده، ذرت و پنیر پیتزا باهم مخلوط کرده و روی سیبزمینیها بریزید، سپس باقی مواد را روی مواد میانی ریخته و روی آن را با کف قاشق مرطوب صاف کنید. روی مواد کمی کنجد بپاشید. 3. ظرف را در فر 180 درجه که از قبل گرم کردهاید به مدت 25 تا 30 دقیقه بگذارید. بعدازاینکه مواد پخت، چند دقیقه گریل (شعله بالا) را روشن کنید تا روی موادبرشته شود. دقت کنید که نسوزد. 4. حالا ظرف را از فر درآورید. بعد از سرد شدن، مواد را بهصورت مربع یا مستطیل برش بزنید، سپس آن را سرو کنید. یه جور دیگه این غذا با سس قرمز و ترشی و سبزیخوردن سرو میشود. مریم درودیان: پیروک ذرت مواد لازم برای 2 -4نفر - 200 گرم گوشت چرخ کرده
- 2 /1 پیمانه ذرت خام
- 2 ق س پیاز داغ
- 4 ق س فلفل دلمه خرد شده
- به میزان لازم نمک و فلفل
- 1 ق س رب گوجه فرنگي
- مواد لازم برای خمیر پیروک
- 1 عدد تخممرغ
- 60 گرم کره
- 3 ق س ماست
- 1 ق س خامه
- به میزان لازم آرد
- 1 عدد زرده تخممرغ
دستور تهیه خمیر پیروک ابتدا کره و تخم مرغ را با همزن برقی خوب بزنید، سپس ماست و خامه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. حال همزن را خاموش کنید، سپس آرد را تا جایی به مواد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را 3 قسمت کرده و کنار بگذارید. دستور تهیه پیروک 1. در یک تابه روغن بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. گوشت را اضافه كنيد و به تفت دادن ادامه دهید. در این زمان ذرت، فلفل دلمهای و رب را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل هم بریزید. مواد را با هم تفت دهید. کمی آب به مواد اضافه کرده و صبر کنید تا مواد بپزند. بعد از اینکه مواد آماده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. 2. دو قسمت از خمیر را با هم مخلوط کنید، سپس آن را داخل ظرف پیروک با ابعاد 20 × 30 کاملاً باز کنید، طوری که کف و دیوارههای ظرف را بپوشاند. حالا مواد داخل تابه را روی خمیر بریزید و بهطور یکنواخت پهن کنید. 3. یک قسمت باقیمانده خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده با وردنه کاملاً باز کنید، خمیر را بهصورت نوارهای باریک برش دهید و آنها را با دقت روی مواد بگذاريد، طوری که نوارها بهصورت چهارخانه رویهم قرار گیرند. روی نوارها زرده تخممرغ بمالید. 4. ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر که قبلاً با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کردهاید قرار دهید تا پیروک آماده شود. فاطمه سادات شمس: کوکوی ذرت با گوشت و سيب زميني مواد لازم برای 2 نفر - 1 عدد کنسرو ذرت
- 100 گرم گوشت چرخکرده
- 2 عدد سیبزمینی بزرگ رنده شده
- 2 ق س پیازداغ
- 1 ق س رب گوجهفرنگی
- به میزان لازم روغن
- به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه
- 4 عدد تخممرغ
طرز تهیه: 1. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس گوشت را همراه با پیازداغ داخل آن بریزید و تفت دهید. حالا رب و زردچوبه را بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. بعد از 7-5 دقیقه که مواد با هم تفت داده شد، تابه را از روی حرارت بردارید. 2. در یک کاسه سیبزمینیهای رنده شده را با ذرت، تخممرغها، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. 3. در یک تابه گود مقداری روغن بریزید. حالا نصف مخلوط سیبزمینی را داخل آن بریزید و خوب پخش کنید، سپس مواد گوشتی را روی لایه اول کاملاً پهن کنید. در انتها بقیه مخلوط سیبزمینی را بریزید و پخش کنید. 4. تابه را روی حرارت قرار دهید، در آن را بگذارید و صبر کنید تا کوکو خودش را بگیرد، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. 5. وقتی کوکو آماده شد، آن را از تابه درآورید، در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید. اکرم عسگری: پلوی یونانی مواد لازم برای 4-6 نفر - 4 پیمانه برنج
- 1 پیمانه نخود سبز بخارپز شده
- 1 پیمانه ذرت پخته
- 1 پیمانه قارچ
- 1 عدد پیاز خرد شده
- 1 عدد سینه مرغ پخته و ریشریش شده
- به میزان لازم زعفران محلول در آب
- به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه
- 1 عدد فلفل دلمهای سبز
- 1 عدد فلفل دلمهای قرمز
- به میزان لازم روغن
طرز تهیه: 1. ابتدا برنج را به مدت 2-1 ساعت خیس کنید. فلفلها را بعد از شستوشو خرد کنید. قارچ را هم بعدازآنکه شستید، خرد کنید. در یک تابه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ را داخل آن تفت دهید. 2. حالا پیاز را داخل تابه در روغن تفت دهید. بعدازآنکه پیاز نرم و طلایی شد، فلفلهای خرد شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید. حالا نخود فرنگی، مرغ، قارچ، ذرت و به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه را بریزید و مواد را با هم تفت دهید. 3. در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی جوش آمد، برنج را داخل آن بریزید تا آماده آبکشی شود، سپس آن را آبکش كنيد. 4. ته دیگ مورد نظرتان را همراه با مقداری روغن داخل قابلمه قرار دهید. حالا برنج و مواد را لابهلای هم بریزید. روی برنج زعفران دم کرده بريزيد و سپس آن را به مدت 45 دقیقه دم کنید. فوتوفن اگر میخواهید قارچها سیاه نشوند، مقداری آبلیمو هنگام سرخ شدن به آن اضافه کنید. ذرت دون کن وقتی هوس می کنید ذرت مکزیکی را در منزل درست کنید از کنسرو آماده استفاده می کنید یا زحمت دانه دانه جدا کردن ذرت را به جان می خرید؟؟؟؟ ذرت دون کن Corn Stripper راه سومی است که ما پیشنهاد می دهیم. دارای تیغه فولاد ضد زنگ محفظه قابل شستشو سبک و کم حجم بی خطر و کاملاً ایمن وسیله ای کارآمد و تکمیل کننده آشپزخانه و یا لیست جهیزیه شما قیمت: 14400تومان قيمت : 12000 تومان ذرت دون کن وسیله شبیه به موس کامپیوتر که کافی است آنرا از بالا به پایین روی بدنه ذرت (بلال) بکشید. دانه های کاملاً سالم ذرت در محفظه آن جمع می شوند که داخل ظرف خالی می کنید. مناسب برای تهیه ذرت مکزیکی ، کنسرو ذرت ، سالاد و منجمد کردن ذرت در فریزر و .... دارای تیغه فولاد ضد زنگ ، محفظه قابل شستشو ، سبک و کم حجم ، بی خطر و کاملاً ایمن ، وسیله ای کارآمد و تکمیل کننده آشپزخانه و یا لیست جهیزیه شما قیمت: 14400تومان قيمت : 12000 تومان ذرت دون کن |