| |||||||||||||||||||||||||
طرز تهیه خورش آلو گشنیز : مقداری از روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز را به آن اضافه کرده، اجازه دهید تا طلایی رنگ شود. سیر، ادویهها و گوشت را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقهی دیگر هم بزنید تا گوشت خرمایی رنگ شود. 3 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد. لیمو عمانیها را سوراخ کرده و در یک پیمانه آب خیس کنید و پس از آن که گوشت کمی پخت به خورش بیفزایید. گشنیز را هم در مقداری روغن خوب سرخ کنید و در اواخر طبخ، گرد لیمو عمانی و گشنیز را به همراه سیب زمینی به خورش بیفزایید و به مدت 45 دقیقهی دیگر خورش را بپزید تا قوام آمده و به روغن بیفتد. در آخر نمک و محلول زعفران را اضافه و خورش را بعد از یکی دو جوش از حرارت بردارید. نکته برای پخت خورش آلو گشنیز: * این دستور 100 گرم کربوهیدرات، 120 گرم پروتئین، 260 گرم چربی و 3220 کیلوکالری انرژی دارد. * در این خورش منظور از آلو، سیب زمینی است. چون مردم جنوب تا یکی دو نسل پیش سیب زمینی را که از هندوستان آمده بود مانند هندیها (آلو زمینی) مینامیدند. * این غذا متعلق به جنوب ایران میباشد. آبکش قاشقیمحصولی بسیار کاربردی برای هر آشپزخانه مورد نیاز تمام کد بانوان ایرانی استفاده آسان و سریع امکان استفاده با ظروف تفلون و ... ویژگی ها:
![]() ![]() ![]() آبکش قاشقی محصولی جدید و بسیار کاربردی برای تمام آشپزخانه ها می باشد. این محصول که با جنس بدنه PVC تولید شده است بسیار با کیفیت می باشد و قابل استفاده برای ظروف تفلون و سایر ظروف می باشد. از این قاشق برای آب کشی میوه و سبزیجات در آشپزخانه استفاده می شود. این وسیله در رنگهای مختلف عرضه شده است که در هنگام تکمیل فرم سفارش می توانید رنگ مورد نظر خود را در قسمت پیغام ذکر نمایید. ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
__._,_.___