گروه اینترنتی تهرون آنلاین گلچینی از بهترین‌های اینترنت همه در یک صفحه و یکجا ببینید و لذت ببرید

Thursday, September 3, 2015

||_Tehroon-Online_|| طرز تهیه خورش آلو گشنیز



آرشیو         فروشگاه         ارتباط با ما   
                                                 
 
طرز تهیه خورش آلو گشنیز


 

طرز تهیه خورش آلو گشنیز,پخت خورش آلو گشنیز
در خورش آلو گشنیز منظور از آلو، سیب زمینی است

در این خورش منظور از آلو، سیب زمینی است. چون مردم جنوب تا یکی دو نسل پیش سیب زمینی را که از هندوستان آمده بود مانند هندی‌ها (آلو زمینی) می‌نامیدند.

مواد لازم برای خورش آلو گشنیز برای 5 تا 6 نفر :
 
 روغن  یک پیمانه
پیاز  یک عدد، درشت خرد شده
 سیر  4 پر، کوبیده
ادویه‌ی خورشی  یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
گوشت خرد شده 500 گرم
لیمو عمانی 4 عدد
گشنیز ساطوری یک کیلوگرم
گرد لیمو عمانی یک قاشق سوپخوری
سیب زمینی خرد شده 3 عدد
نمک یک و نیم قاشق چایخوری
محلول زعفران یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه خورش آلو گشنیز :
مقداری از روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز را به آن اضافه کرده، اجازه دهید تا طلایی رنگ شود.

سیر، ادویه‌ها و گوشت را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه‌ی دیگر هم بزنید تا گوشت خرمایی رنگ شود. 3 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.

لیمو عمانی‌ها را سوراخ کرده و در یک پیمانه آب خیس کنید و پس از آن که گوشت کمی پخت به خورش بیفزایید.

گشنیز را هم در مقداری روغن خوب سرخ کنید و در اواخر طبخ، گرد لیمو عمانی و گشنیز را به همراه سیب زمینی به خورش بیفزایید و به مدت 45 دقیقه‌ی دیگر خورش را بپزید تا قوام آمده و به روغن بیفتد.

در آخر نمک و محلول زعفران را اضافه و خورش را بعد از یکی دو جوش از حرارت بردارید.

نکته برای پخت خورش آلو گشنیز:
* این دستور 100 گرم کربوهیدرات، 120 گرم پروتئین، 260 گرم چربی و 3220 کیلوکالری انرژی دارد.

* در این خورش منظور از آلو، سیب زمینی است. چون مردم جنوب تا یکی دو نسل پیش سیب زمینی را که از هندوستان آمده بود مانند هندی‌ها (آلو زمینی) می‌نامیدند.

* این غذا متعلق به جنوب ایران می‌باشد.
 

آبکش قاشقی

 
محصولی بسیار کاربردی برای هر آشپزخانه
مورد نیاز تمام کد بانوان ایرانی
استفاده آسان و سریع
امکان استفاده با ظروف تفلون و ...
 
 
 
ویژگی ها:
  • طرح Joseph&Joseph انگلستان
  • وسیله‌ای کاربردی در آشپزخانه
  • گرفتن روغن غذاهای سرخ شده
  • مناسب سرو سبزیجات
  • مناسب سرو پاستا و ماکارونی ، ....
  • استفاده راحت و آسان
  • رنگ بندی شاد و جذاب
  • امکان استفاده با ظروف تفلو
  • بدنه PVC
 
قیمت: 9600تومان
قيمت : 8000 تومان
آبکش قاشقی

 
 
 
آبکش قاشقی محصولی جدید و بسیار کاربردی برای تمام آشپزخانه ها می باشد. این محصول که با جنس بدنه PVC تولید شده است بسیار با کیفیت می باشد و قابل استفاده برای ظروف تفلون و سایر ظروف می باشد. از این قاشق برای آب کشی میوه و سبزیجات در آشپزخانه استفاده می شود. این وسیله در رنگهای مختلف عرضه شده است که در هنگام تکمیل فرم سفارش می توانید رنگ مورد نظر خود را در قسمت پیغام ذکر نمایید.
 
قیمت: 9600تومان
قيمت : 8000 تومان
آبکش قاشقی
 
 


__._,_.___

Posted by: =?UTF-8?Q?=E2=80=AASoheila_Rajabi=E2=80=AC_=E2=80=AA?= <soheilarajabi@yahoo.com>


~~~~~~~~~ Tehroon-Online-Group ~~~~~~~~
~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~
________________________________________________________

__000000___00000
_00000000_0000000
_0000000000000000
__00000000000000
____00000000000
_______00000
_________0
Tehroon Online
________*__000000___00000
_______*__00000000_0000000
______*___0000000000000000
______*____00000000000000
Tehroon*____00000000000
________*______00000
_Online___*_____ 0
_000000___00000___*
00000000_0000000___*
0000000000000000____*
_00000000000000_____*
___00000000000_____*
______00000_______*
Tehroon Online  *
________*__000000___00000
_______*__00000000_0000000
______*___0000000000000000
______*____00000000000000
______*______00000000000
_______*________00000
________*_________0
Tehroon__*________*
__________*_______*
_Online____*
___________*____*
____________*___*
_____________*__*
_______________**
Tehroon Online _*


http://groups.yahoo.com/group/Tehroon-Online-group/join
http://groups.yahoo.com/group/Tehroon-Online-group/join
_______________________________________________________

~~~~~~~~~ Tehroon-Online-Group ~~~~~~~~
~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~





__,_._,___

Blog Archive