گروه اینترنتی تهرون آنلاین گلچینی از بهترین‌های اینترنت همه در یک صفحه و یکجا ببینید و لذت ببرید

Thursday, June 25, 2015

||_Tehroon-Online_|| دستور العمل افطاری ؛ روز هشتم



 
اگر تصاویر برای شما قابل نمایش نیست از بالای ایمیل روی گزینه Show Image یا Display images below کلیک کنید.
دستور العمل افطاری ؛ روز هشتم
 
 
 
برای اینکه در 30 روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است.
 

 
پیش غذا

پیش غذا با گوشت

در این دستور ، یک پیش غذای سالم و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.امیدواریم این پیش غذای زیبا را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم:

 
  • خرده های نان یک چهارم فنجان
  • شیر یک چهارم فنجان
  • گوشت گوسفندی 500 گرم
  • گشنیز خرد شد ه یک قاشق چای خوری
  • زیره یک قاشق چای خوری
  • سیر رنده یا له شده یک قاشق غذا خوری
  • ارگانو یک قاشق چای خوری
  • نعناع تازه خرد شده یک قاشق غذا خوری
  • نمک وفلفل به مقدار لازم
  • پنیر فتا یک چهارم فنجان
  • روغن کانولا برای چرب کردن ماهی تابه به مقدار لازم
  • خیار یک دوم آن
  • ماست یونانی یک فنجان
  • رنده پوست لیمو ترش یک قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون یک قاشق غذا خوری
  • شوید تازه خرد شده یک قاشق چای خوری
  • سیر یک حبه خرد شده
  • نمک وفلفل به مقدار لازم
  • نان تست  8 عدد نرم
  • گوجه فرنگی 2 عددبه 4 قسمت تقسیم شده

 
افطاری با برترین‌ها؛
 

طرز تهیه:


1. برای تهیه توپک ها، خرده نان ها را به مدت 5 دقیقه در شیر قرار دهید .

2. در یک کاسه بزرگ ، گوشت چرخ شده ، گشنیز  ،  سیر ، زیره ، نعناع ، نمک وفلفل، ارگانو و خرده های نان را که در شیر قرار داده بودیم با هم مخلوط کنید.

3. این مواد را خوب با هم ترکیب کنید و با دست ورز دهید تا خمیری شود.

4. پنیر فتا را به این مواد اضافه کنید و دوباره ورز دهید.

5. سپس از این خمیر ، 8 توپ کوچک درست کنید.

6. ماهی تابه بزرگی را چرب کنید و توپ ها را در آن قراردهید.به آرامی دو سوی آنها را سرخ کنید.

7. برای تهیه مواد روی توپ ها ، خیار را در غذاساز پوره کنید یا می توانید آنرا رنده کرده و آب آنرا بکشید، سپس با ماست مخلوط کنید.

8. پوست لیمو ترش، روغن زیتون ، سیرو شوید را نیز با ماست مخلوط کنید و نمک وفلفل بزنید.

9. در یخچال قرار دهید تا خنک شود و میل کنید.

10. نان ها را در اندازه های مناسب در ظرف سرو بگذارید.

11. گوجه فرنگی را ورقه ایی برش بزنید و روی نان قرار دهید، سپس توپک های گوشتی را روی گوجه فرنگی بگذارید و از ترکیب ماست خنک شده روی توپ ها قرار داده و با برگ شوید تزیین کنید.

 
غذای اصلی

دلمه برگ مو

دلمه برگ مو یک غذای خوشمزه محسوب می شود و متناسب با فصل بهار و تابستان است. زیرا سبزی های معطر آن در این فصل می روید و برگ تازه روئیده درخت مو در بهار، برای دلمه بسیار مناسب است.

مواد لازم:


 
  • - نیم کیلو گرم برگ مو
  • - یک کیلوگرم مخلوط سبزی دلمه شامل نعنا، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، تره، شِوید و جعفری که البته هر چه میزان سبزی‌های معطر آن – یعنی نعنا، مرزه و ترخون – بیشتر باشد، خوشمزه‌تر می‌شود.
  • - 2 عدد پیاز بزرگ
  • - 5 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع
  • - 2 پیمانه برنج
  • - نصف لیوان لپه
  • - نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده
  • - 3 تا 4 قاشق سوپ‌خوری شکر
  • - یک استکان آب لیموترش یا سرکه
  • - نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 
افطاری با برترین‌ها؛
 

روش تهیه:


1 - ابتدا برگ‌ها را با آب سرد خوب بشویید. دو سوم قابلمه را از آب پر کرده روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب آن به جوش آید. سپس برگ‌ها را به صورت دسته‌ای آرام در داخل آب در حال جوش آمدن قرار دهید. پس از گذشت 3 دقیقه یا به اصطلاح پس از 2 جوش خوردن، برگ‌ها را در سبدی آبکشی کنید.

2 - سبزی‌ها را پاک کرده و پس از شست‌وشو به صورت ریز خرد کنید. برنج و لپه را هم شسته و در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب بریزید و بگذارید تا بپزد. در صورت دلخواه، مقداری زردچوبه نیز به آن اضافه کنید تا برنج رنگی شود.

3 - دو عدد پیاز را هم خلالی خرد کنید. سپس در داخل تابه کمی روغن بریزید و گوشت چرخ‌کرده و پیاز خرد شده را به همراه کمی زردچوبه در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن مواد، تابه را از روی اجاق گاز بردارید و سبزی و برنج و لپه را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

4 - در داخل قابلمه‌ای که قرار است دلمه‌ها در آن چیده شوند، یک قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید و چند برگ مو را در کف آن قرار دهید. سپس شروع به پیچیدن دلمه‌ها کنید.

5 - برای پیچیدن دلمه‌ها یک برگ بزرگ را برداشته و مقداری از مواد مخلوط را در میان آن بریزید. سپس اطراف برگ را روی مواد برگردانید تا در واقع بقچه‌ای از برگ مو درست شود. هر یک از بقچه‌ها را به صورت وارونه در داخل قابلمه قرار دهید، بعد از آنکه تمام بقچه‌ها را در قابلمه و در کنار و روی هم چیدید، 2 لیوان آب و 3 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید.

6. پس از جوش آمدن آب، شعله اجاق گاز را کم کنید و بگذارید تا آرام آرام بپزد. اضافه کردن چاشنی آن باید در مراحل پایانی طبخ – یعنی زمانی حدود یک ساعت و نیم پس از شروع پخت – انجام شود. برای درست کردن این چاشنی، سرکه یا آبلیمو را به همراه شکر در کاسه کوچکی بریزید و کمی حرارت دهید تا شکر به طور کامل حل شود. سپس آن را روی دلمه‌ها بریزید و بگذارید تا مرحله پخت دلمه کامل شده و چاشنی خوب جذب آن شود.

نکته1: اگر چاشنی را در مراحل اولیه پخت اضافه کنید، برگ‌ها سفت می‌شوند.

نکته2: در صورتی که دوست دارید این چاشنی در مواد داخل دلمه نیز وجود داشته باشد، می‌توانید مخلوط کردن شکر، آبلیمو و سرکه را در مراحل اولیه انجام داده و مقداری از این چاشنی را در داخل مواد دلمه هم بریزید و با آنها مخلوط کنید.

نکته3:
با توجه به اینکه همه برگ‌ها به صورت کامل و یک اندازه نیستند و احتمالا چاک‌هایی نیز در فرم آنها وجود دارد، شما می‌توانید 2 برگ کوچک چاک‌دار را روبه‌روی هم قرار دهید و در واقع برگ بزرگی را به این طریق درست کنید.

نکته4: برای آنکه دلمه‌ها به حالت پیچیده در ظرف قرار گیرند، پیش از پخت، زیردستی چینی را به صورت برعکس روی دلمه‌های چیده شده در قابلمه قرار دهید.

 
دسر

دسر با گلابی

مواد لازم:

 
  • گلابی ۴ عدد از وسط به دونیم شده
  • شکر یک دوم فنجان
  • وانیل یک چهارم چای خوری
  • یک چهارم فنجان آب نارگیل یا آب پرتقال

 
افطاری با برترین‌ها؛
 

طرز تهیه:


1. گلابی ها را در یک قابلمه قرار دهید و درون قابلمه را تا جایی که روی گلابی ها پوشانده شود آب بریزید.

2. شکر را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا ترکیب به جوش آید.

3. سپس حرارت را کم کنید اما درب قابلمه را نگذارید .

4. اجازه دهید تا مواد بجوشد و به صورت یک سس در آید و کمی غلیظ شود. حدود یک ساعت زمان خواهد برد.

5. سپس از روی حرارت بردارید و وانیل را در آن بریزید و هم بزنید. در ظرف سرو بریزید .گرم یا سرد میل کنید.

هسته گیر آلبالو

وسیله ای کاربردی در آشپزخانه ی شما
بدون دخالت دست و سریع و تمیز و بهداشتی
قابل استفاده برای هسته گیری خرما,آلبالو,زیتون و ...
بهترین و کوتاهترین زمان برای خارج کردن هسته آلبالو و گیلاس
ویژگی:
  • 12 کیلو هسته گیری گیلاس و آلبالو در ساعت
  • جهت مصارف خانگی و مربا سازی،
  • در صورتیکه با مکث و آرام عمل هسته گیری را انجام دهید، ممکن است نتیجه مطلوب حاصل نشود.
     
  • قیمت: 28800تومان
    قيمت : 24000 تومان
    هسته گیر آلبالو
     
    هسته گیر آلبالو محصولی کاربردی برای بیرون آوردن هسته آلبالو و هسته گیلاس شاید یکی از سخت ترین کاری که خانم ها با آن درگیر هستند برای تهیه مربا یا کمپوت محصولات هسته دار بیرون آوردن هسته آنهاست. هسته گیر آلبالو نوین محصولی است که به شما این امکان را می دهد تا براحتی در مدت زمان کوتاهی هسته های آلبالو و گیلاس را جدا کنید.
    طرز استفاده از هسته گیر آلبالو گیلاس:
    دستگاه را روی یک سطح صاف قرار دهید.
    گیلاس و آلبالو ها را (بهتر است خشک باشد) را درون مخزن بریزید.
    یک کاسه زیر دسته پیستونی جهت جمع آوری گیلاس و آلبالو قرار دهید.
    سریع و پشت سرهم و بدون مکث کردن، بر روی اهرم پیستونی فشار دهید تا عمل هسته گیری انجام شود.
    هسته ها به داخل مخزن تعبیه شده ریخته شده و گیلاس و آلبالو هسته گیر شده، درون ظرف ریخته خواهد شد.
     
     
     
     
    قیمت: 28800تومان
    قيمت : 24000 تومان
    هسته گیر آلبالو
     
     



    __._,_.___

    Posted by: Soheila Rajabi <soheilarajabi@yahoo.com>


    ~~~~~~~~~ Tehroon-Online-Group ~~~~~~~~
    ~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~
    ________________________________________________________

    __000000___00000
    _00000000_0000000
    _0000000000000000
    __00000000000000
    ____00000000000
    _______00000
    _________0
    Tehroon Online
    ________*__000000___00000
    _______*__00000000_0000000
    ______*___0000000000000000
    ______*____00000000000000
    Tehroon*____00000000000
    ________*______00000
    _Online___*_____ 0
    _000000___00000___*
    00000000_0000000___*
    0000000000000000____*
    _00000000000000_____*
    ___00000000000_____*
    ______00000_______*
    Tehroon Online  *
    ________*__000000___00000
    _______*__00000000_0000000
    ______*___0000000000000000
    ______*____00000000000000
    ______*______00000000000
    _______*________00000
    ________*_________0
    Tehroon__*________*
    __________*_______*
    _Online____*
    ___________*____*
    ____________*___*
    _____________*__*
    _______________**
    Tehroon Online _*


    http://groups.yahoo.com/group/Tehroon-Online-group/join
    http://groups.yahoo.com/group/Tehroon-Online-group/join
    _______________________________________________________

    ~~~~~~~~~ Tehroon-Online-Group ~~~~~~~~
    ~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~





    __,_._,___

    Blog Archive