گروه اینترنتی تهرون آنلاین گلچینی از بهترین‌های اینترنت همه در یک صفحه و یکجا ببینید و لذت ببرید

Saturday, June 27, 2015

||_Tehroon-Online_|| دستور العمل افطاری؛ روز دهم



 
 
اگر تصاویر برای شما قابل نمایش نیست از بالای ایمیل روی گزینه Show Image یا Display images below کلیک کنید.
دستور العمل افطاری؛ روز دهم
 
برای اینکه در 30 روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است. در هر روز هم دو نکته تغذیه‌ای را برایتان می نویسیم تا از تغذیه سالم، متنوع و خوشمزه در طول این ماه لذت ببرید.

نکته تغذیه‌ای 1

پیاز خواص بسیاری دارد. از جمله باید به آنتی باکتری بودن آن اشاره کرد. در ضمن، تقویت كننده و نرم كننده سینه نیز هست و توصیه می کنیم، پیاز را آب‌پز و میل کنید. پیاز موجب خرد شدن سنگ کلیه می شود و لثه ها را نیز محکم می کند.

نکته تغذیه‌ای 2

یكی از عادات غذایی اشتباه روزه داران این است كه به دلیل تشنگی زیاد، افطار را با آب سرد یا نوشیدنی های سرد شروع می كنند. توصیه می شود هیچ گاه افطار با آب سرد، غذاهای سرد و نوشابه های گازدار آغاز نشود. با قند مصنوعی (قند، شكر، شكلات، شیرینی جات، زولبیا و بامیه) افطار نكنید. زولبیا و بامیه در وعده افطار سبب افزایش قند و چربی خون شده و عملا مكانیزم تعادل چربی های بدن را خنثی می كند.

پیش غذا

پیاز شکم پر

•    تعداد: 4 نفر

•    زمان تهیه: 30 دقیقه

•    زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

•    ۱۰عدد پیاز متوسط

•    ۲۵۰گرم گوشت چرخ کرده

•    ۳ساقه کرفس ریز خرد شده

•    نمک و فلفل

•    ۳ حبه سیر له شده

•    ۴۰۰ گرم اسفناج ریز خرد شده

•    ۲ پیمانه گردوی خرد شده و تفت داده شده

•    روغن

•    1 ¼ پیمانه آب گوشت


 

 
افطاری با برترین‌ها – روز دهم
 

طرز تهیه

1.    داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد. از خرده های پیاز که درآورده‌اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید.

2.    سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید.

3.    نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا آب آن خشک شود.

4.    مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید.

5.    پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد.

6.    سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد.

 
غذای اصلی

کباب تابه‌ای در مایکروفر

•    تعداد: 7 عدد کباب تابه‌ای

•    زمان تهیه: 15 دقیقه

•    زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم

•    500 گرم گوشت چرخ‌كرده

•    یك عدد پیاز كوچك

•    یك حبه سیر

•    2 قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی

•    یك پیمانه خمیر نان فانتزی خشك‌شده

•    یك عدد تخم‌مرغ

•    یك قاشق چای‌خوری پودر آویشن خشك

•    2 قاشق چای‌خوری جعفری خردشده

•    یك عدد گوجه‌فرنگی متوسط

•    نمك و فلفل، به میزان لازم

•    یك دسته كوچك پیازچه

•    3 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع گیاهی

 
افطاری با برترین‌ها – روز دهم
 

طرز تهیه

1.    ابتدا كاسه شیشه ای بزرگی آماده كنید و گوشت چرخ‌كرده را در آن بریزید و پیاز را پس از پوست كندن در آن رنده كنید. سیر را نیز پوست بکنید و ریز خرد كنید. گوجه‌فرنگی را هم با پوست به قطعات خیلی كوچك تقسیم كنید.

2.    همه سبزیجات خردشده را همراه بقیه مواد ذكرشده در فهرست مواد لازم، به طور همزمان به گوشت اضافه كنید و مخلوط گوشتی را خوب ورز دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.

3.    مقداری از مخلوط را با یك دست بردارید و در كف دست دیگر به شكل گلوله درآورید سپس با فشار، آن را به دایره‌ای كوچك تبدیل كنید. با این مقدار مواد لازم، شما می‌توانید 7 عدد از این كباب‌های دایره‌ای شكل درست كنید.

4.    ظرفی مخصوص مایكروفر را كه برای این تعداد كباب مناسب باشد، آماده كرده و با روغن چرب كنید، سپس كباب‌ها را كف ظرف بچینید و ظرف را بدون در، داخل مایكروفر قرار دهید و با حداكثر قدرت، آن را روی 10 دقیقه زمان تنظیم كنید.

5.    در پایان در صورت تمایل روی كباب‌ها مقداری سس گوجه‌فرنگی و جعفری خردشده بریزید و همراه پیازچه سرو كنید.

 
دسر

موس لیمو

•    تعداد: 4 تا 6 نفر

•    زمان تهیه و پخت: 4 ساعت و 30 دقیقه

مواد لازم

•    آب یک عدد لیموترش بزرگ

•    آب یک عدد لیموترش کوچک

•    70 گرم شکر

•    5 عدد زرده تخم‌مرغ

•    250 گرم پنیر خامه‌ای

•    یک و نیم عدد ورقه ژلاتین

•    200 میلی‌لیتر خامه زده شده

 
افطاری با برترین‌ها – روز دهم
 

طرز تهیه

1.    در یک کاسه بزرگ آب لیموترش‌ها را با یکدیگر مخلوط کنید. شکر و زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.

2.    یک سوم قابلمه‌ای را از آب پر کنید و بگذارید روی حرارت کم جوش بیاید. کاسه همزن را به صورتی روی قابلمه قرار دهید که کف آن با آب در تماس نباشد و فقط حرارت آن را گرم کند. مخلوط را به طور مداوم به مدت 5- 3 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.

3.    ژلاتین را در آب خیس کنید.

4.    وقتی مخلوط هنوز گرم است ورقه‌های ژلاتین را درون کاسه‌ای قرار دهید و روی آن‌ها مقداری آب سرد بریزید. چند دقیقه وقت می‌گیرد تا ورقه‌های ژلاتین نرم شوند.

5.    ورقه‌های ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید.

6.    ورقه‌های ژلاتین را از آب خارج کنید و کمی آن‌ها را فشار دهید تا هرگونه آب اضافی آن‌ها خارج شود سپس آن‌ها را به مخلوط که هنوز گرم است اضافه کنید و کمی هم بزنید تا کاملا درون مخلوط حل شوند. مخلوط را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شوند.

7.    خامه و پنیر را اضافه کنید.

8.    وقتی مخلوط خنک شد ابتدا خامه سپس پنیر را به آن اضافه و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

9.    مخلوط را درون یخچال قرار دهید.

10.    مخلوط را درون لیوان‌هایی که از قبل آماده کرده‌اید بریزید سپس آن‌ها را به مدت 4- 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک و کمی سفت شوند.

11.    موس لیمو‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و روی هر کدام از آن‌ها را با پوست رنده شده لیمو و برگ نعنا تزئین و سرو کنید.
 

هسته گیر آلبالو

وسیله ای کاربردی در آشپزخانه ی شما
بدون دخالت دست و سریع و تمیز و بهداشتی
قابل استفاده برای هسته گیری خرما,آلبالو,زیتون و ...
بهترین و کوتاهترین زمان برای خارج کردن هسته آلبالو و گیلاس
ویژگی:
  • 12 کیلو هسته گیری گیلاس و آلبالو در ساعت
  • جهت مصارف خانگی و مربا سازی،
  • در صورتیکه با مکث و آرام عمل هسته گیری را انجام دهید، ممکن است نتیجه مطلوب حاصل نشود.
     
  • قیمت: 28800تومان
    قيمت : 24000 تومان
    هسته گیر آلبالو
     
    هسته گیر آلبالو محصولی کاربردی برای بیرون آوردن هسته آلبالو و هسته گیلاس شاید یکی از سخت ترین کاری که خانم ها با آن درگیر هستند برای تهیه مربا یا کمپوت محصولات هسته دار بیرون آوردن هسته آنهاست. هسته گیر آلبالو نوین محصولی است که به شما این امکان را می دهد تا براحتی در مدت زمان کوتاهی هسته های آلبالو و گیلاس را جدا کنید.
    طرز استفاده از هسته گیر آلبالو گیلاس:
    دستگاه را روی یک سطح صاف قرار دهید.
    گیلاس و آلبالو ها را (بهتر است خشک باشد) را درون مخزن بریزید.
    یک کاسه زیر دسته پیستونی جهت جمع آوری گیلاس و آلبالو قرار دهید.
    سریع و پشت سرهم و بدون مکث کردن، بر روی اهرم پیستونی فشار دهید تا عمل هسته گیری انجام شود.
    هسته ها به داخل مخزن تعبیه شده ریخته شده و گیلاس و آلبالو هسته گیر شده، درون ظرف ریخته خواهد شد.
     
     
     
     
    قیمت: 28800تومان
    قيمت : 24000 تومان
    هسته گیر آلبالو
     
    ----------------------



    __._,_.___

    Posted by: Soheila Rajabi <soheilarajabi@yahoo.com>


    ~~~~~~~~~ Tehroon-Online-Group ~~~~~~~~
    ~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~
    ________________________________________________________

    __000000___00000
    _00000000_0000000
    _0000000000000000
    __00000000000000
    ____00000000000
    _______00000
    _________0
    Tehroon Online
    ________*__000000___00000
    _______*__00000000_0000000
    ______*___0000000000000000
    ______*____00000000000000
    Tehroon*____00000000000
    ________*______00000
    _Online___*_____ 0
    _000000___00000___*
    00000000_0000000___*
    0000000000000000____*
    _00000000000000_____*
    ___00000000000_____*
    ______00000_______*
    Tehroon Online  *
    ________*__000000___00000
    _______*__00000000_0000000
    ______*___0000000000000000
    ______*____00000000000000
    ______*______00000000000
    _______*________00000
    ________*_________0
    Tehroon__*________*
    __________*_______*
    _Online____*
    ___________*____*
    ____________*___*
    _____________*__*
    _______________**
    Tehroon Online _*


    http://groups.yahoo.com/group/Tehroon-Online-group/join
    http://groups.yahoo.com/group/Tehroon-Online-group/join
    _______________________________________________________

    ~~~~~~~~~ Tehroon-Online-Group ~~~~~~~~
    ~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~





    __,_._,___

    Blog Archive