گروه اینترنتی تهرون آنلاین گلچینی از بهترین‌های اینترنت همه در یک صفحه و یکجا ببینید و لذت ببرید

Wednesday, June 24, 2015

||_Tehroon-Online_|| طرز تهیه آلبالو پلو مربی و ترشی آلبالو خوشمزه



 
 
اگر تصاویر برای شما قابل نمایش نیست از بالای ایمیل روی گزینه Show Image یا Display images below کلیک کنید.

طرز تهیه آلبالو پلو

 
آلبالو پلو
 
مواد لازم :
 
 
آلبالو
 
0/5 کیلو
 
شکر
 
250 گرم
 
گوشت چرخ کرده
 
250 گرم
 
برنج
 
4 پیمانه
 
پیاز ۱ عدد متوسط
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
 

طرز تهیه:
 
ابتدا سر و دم آلبالو ها را کنده و هسته آنها را در می آوریم و لا به لای آنها شکر میریزیم و میگذاریم روی حرارت ملایم تا آرام آرام بپزد.
 
مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد اگر دوست دارید شیرین تر باشد شکر بیشتر و اگر ترش تر دوست دارید شکر کمتری بریزید. پیاز را در گوشت چرخکرده رنده کرده و مقداری هم نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم و سپس آن را به صورت کوفته قلقلی های ریز در می آوریم و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم وقتی کمی سرخ شدند مقداری دارچین روی آن می پاشیم و بعد از یکی دو دقیقه کوفته ها را از روی حرارت برمیداریم.
 

برنج را هم آبکش می کنیم و سپس کف قابلمه مورد نظر را سیب زمینی یا نان گذاشته مقداری روغن مایع و کمی هم از شربت آلبالویی که آماده کرده ایم می ریزیم. سپس یک لایه برنج یک مقدار از کوفته ها و یک مقدار از آلبالو (بدون آب) میریزیم و همینطور ادامه می دهیم تا کل مواد تمام شود.
 

سپس دو سه قاشق از شربت را روی برنج ریخته و با حرارت متوسط روی اجاق گاز میگذاریم تا برنج بخار کند بعد از اینکه بخار کرد نصف استکان از شربت را روی برنج ریخته حرارت را کم کرده و میگذاریم تا دم بکشد. برای تزئین می توانید از خلال پسته و بادام استفاده کنید.
 

ترشی آلبالو

 
طرز تهیه ترشی آلبالو , درست کردن ترشی آلبالو

مواد لازم :
 آلبالو  یک کیلوگرم
نمک و سرکه  به اندازه کافی

طرز تهیه ترشی آلبالو :
آلبالوها را تمیز می کنیم ، در صافی ریخته ومقداری نمک به آن می زنیم ، چند ساعت می گذاریم بماند . آنگاه آلبالو رادر ظرف دهانه گشادی می ریزیم و‌‌ ظرف را از سرکه پر می‌کنیم . باید در ظرف را محکم ببندیم ودرجای خنک نگهداری کنیم .
 
 

مربای آلبالو

مربای آلبالو
 
مواد لازم:
 
آلبالو
 
1 كيلو
 
شكر
 
5/1 كيلو
 
آبليمو
 
1 قاشق غذاخوري
 
وانیل
 
در صورت تمایل
 
  
طرز تهيه:
 
مرباي آلبالو را نيز مانند مرباي توت فرنگي آماده مي كنيم فقط براي هر يك كيلو آلبالو تقريباً 5/1 كيلو شكر لازم است به شرط آنكه آلبالوي خراب نداشته باشد.
 
ابتدا آلبالوها را شسته و تميز مي كنيم.بعد يك ظرف پيركس آماده كرده و هسته آلبالو را از آن خارج كرده داخل ظرف مي ريزيم (يا با هسته گير يا اينكه آلبالو را بين دو انگشت شست و اشاره كمي ورز داده تا آلبالو شل شود بعد با كمي فشار هسته را از قسمتي كه آلبالو سوراخ است خارج ميكنيم به نحوي كه آلبالو شكل اوليه خود را حفظ كند) .
 
درحال انجام اينكار لايه اي از آلبالو كه ته ظرف را پوشاند يك لايه شكر مي پاشيم به طوريكه شكر روي آلبالو را بپوشاند و دوباره يك لايه آلبالو , اينكار را ادامه داده تا شكرها و آلبالو ها لايه لايه درون ظرف را پر كند . سپس آنرا به مدت نصف روز يا بيشتر داخل يخچال ميگذاريم تا آلبالو كاملاً آب بيندازد .
 
حالا آلبالوها را داخل قابلامه مي ريزيم و بقيه شكري كه از 5/1 كيلو اضافه آمده را نيز درون قابلامه مي ريزيم (بهتر است از قابلامه ي بزرگتر استفاده كنيم تا هنگام جوش آمدن مربا سر نرود) . وقتي آلبالو ها جوش آمد تقريباً يك ربع تا بيست دقيقه زمان داريم تا مربا آماده شود تو اين زمان زير شعله را زياد كرده و مرتباً كفهاي بالا آمده را با يك كفگير از سطح مربا جمع ميكنيم بطوريكه تمام كفها گرفته شود براي سر نرفتن مربا بعضي وقتها زير شعله را كمتر مي كنيم .
 
بعد از بيست دقيقه زير شعله را خاموش كرده و 1 قاشق غذاخوري آبليمو اضافه ميكنيم و ميگذاريم مربا سرد شود .بعد مقداري از آب مربا را به عنوان شربت جدا كرده و مربا را نيز در ظرف مورد نظر ميريزيم .
 
 نكته:

1- بهتر است تمام كف مربا را قبل از سرد شدن از روي سطح آن جمع كنيم .تا هنگام درست كردن شربت كف روي سطح آن جمع نشود.
 
2- اين مربا احتياج به اضافه كردن آب ندارد فقط ته ظرف پيركس را بعد از خالي كردن آلبالوها ميتوان كمي آب ريخت تا شكرهاي ته آن حل شود و آن را داخل قابلامه مورد نظر مي ريزيم.
 
3- بهتر است مربا را زياد نجوشانيم چون رنگ آن تيره مي شود.

هسته گیر آلبالو

وسیله ای کاربردی در آشپزخانه ی شما
بدون دخالت دست و سریع و تمیز و بهداشتی
قابل استفاده برای هسته گیری خرما,آلبالو,زیتون و ...
بهترین و کوتاهترین زمان برای خارج کردن هسته آلبالو و گیلاس
ویژگی:
  • 12 کیلو هسته گیری گیلاس و آلبالو در ساعت
  • جهت مصارف خانگی و مربا سازی،
  • در صورتیکه با مکث و آرام عمل هسته گیری را انجام دهید، ممکن است نتیجه مطلوب حاصل نشود.
     
  • قیمت: 28800تومان
    قيمت : 24000 تومان
    هسته گیر آلبالو
     
    هسته گیر آلبالو محصولی کاربردی برای بیرون آوردن هسته آلبالو و هسته گیلاس شاید یکی از سخت ترین کاری که خانم ها با آن درگیر هستند برای تهیه مربا یا کمپوت محصولات هسته دار بیرون آوردن هسته آنهاست. هسته گیر آلبالو نوین محصولی است که به شما این امکان را می دهد تا براحتی در مدت زمان کوتاهی هسته های آلبالو و گیلاس را جدا کنید.
    طرز استفاده از هسته گیر آلبالو گیلاس:
    دستگاه را روی یک سطح صاف قرار دهید.
    گیلاس و آلبالو ها را (بهتر است خشک باشد) را درون مخزن بریزید.
    یک کاسه زیر دسته پیستونی جهت جمع آوری گیلاس و آلبالو قرار دهید.
    سریع و پشت سرهم و بدون مکث کردن، بر روی اهرم پیستونی فشار دهید تا عمل هسته گیری انجام شود.
    هسته ها به داخل مخزن تعبیه شده ریخته شده و گیلاس و آلبالو هسته گیر شده، درون ظرف ریخته خواهد شد.
     
     
     
     
    قیمت: 28800تومان
    قيمت : 24000 تومان
    هسته گیر آلبالو
     
    ----------------------



    __._,_.___

    Posted by: Soheila Rajabi <soheilarajabi@yahoo.com>


    ~~~~~~~~~ Tehroon-Online-Group ~~~~~~~~
    ~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~
    ________________________________________________________

    __000000___00000
    _00000000_0000000
    _0000000000000000
    __00000000000000
    ____00000000000
    _______00000
    _________0
    Tehroon Online
    ________*__000000___00000
    _______*__00000000_0000000
    ______*___0000000000000000
    ______*____00000000000000
    Tehroon*____00000000000
    ________*______00000
    _Online___*_____ 0
    _000000___00000___*
    00000000_0000000___*
    0000000000000000____*
    _00000000000000_____*
    ___00000000000_____*
    ______00000_______*
    Tehroon Online  *
    ________*__000000___00000
    _______*__00000000_0000000
    ______*___0000000000000000
    ______*____00000000000000
    ______*______00000000000
    _______*________00000
    ________*_________0
    Tehroon__*________*
    __________*_______*
    _Online____*
    ___________*____*
    ____________*___*
    _____________*__*
    _______________**
    Tehroon Online _*


    http://groups.yahoo.com/group/Tehroon-Online-group/join
    http://groups.yahoo.com/group/Tehroon-Online-group/join
    _______________________________________________________

    ~~~~~~~~~ Tehroon-Online-Group ~~~~~~~~
    ~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~





    __,_._,___

    Blog Archive