گروه اینترنتی تهرون آنلاین گلچینی از بهترین‌های اینترنت همه در یک صفحه و یکجا ببینید و لذت ببرید

Monday, January 25, 2016

||_Tehroon-Online_|| با تنقلات زمستانی خورش درست کنید



 
                     
 
 
اگر تصاویر برای شما قابل نمایش نیست از بالای ایمیل روی گزینه Show Image یا Display images below کلیک کنید.
با تنقلات زمستانی خورش درست کنید
 
هوا که رو به سردی می رود نه تنها تغییر عمده ای در منوی غذایی خانواده ها ایجاد می شود، تنقلات روی میز هم به طور کامل تغییر می کند. روی میز اغلب خانه ها پر می شود از انواع و اقسام مغزها و برگه ها. اگر شما هم تنقلات شب های زمستانی تان را خریده اید مقداری از این برگه ها را برای یک غذای سنتی و خوشمزه کنار بگذارید.

 
خورش آلو و قیسی
 

مواد لازم براي 2 نفر

 
  • 300 گرم گوشت گوسفندی
  • 8 عدد آلو خورشی
  • 8 عدد قیسی
  • 3 ق س پیاز داغ
  • 2 ق س زعفران آب کرده
  • 2 ق س زرشک
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

1. ابتدا در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز داغ را همراه با گوشتی که به‌صورت قیمه‌ای خرد کرده‌اید اضافه کنید. گوشت را کمی تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند. مقداری آب اضافه کنید، حرارت را زیاد کرده و صبر کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.

2.  آلوها را بشویید و آنها را در مقداری آب به مدت 1 ساعت خیس کنید. زرشک را هم بشویید و در سبدی بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود. قیسی را هم بعد از شست‌وشو در یک سبد بریزید تا خشک شوند.

3.  وقتی گوشت پخت، آلو را همراه با قیسی و زرشک به گوشت اضافه کنید. 20 دقیقه برای پخت مواد کافی است. مقداری نمک و فلفل هم به خورش بزنید.

4.  وقتی خورش آماده شد، حرارت را خاموش کنید. در این زمان زعفران را اضافه کرده و آن را با مواد خوب مخلوط کنید، سپس خورش را با برنج سرو کنید.

فوت وفن

 آب خورش باید از مواد کمتر باشد تا خورش کاملا جا بیفتد.اگر خورش شیرین شد، می‌توانید کمی آب‌لیمو ي تازه به آن اضافه کنید.

 
سوپ قارچ کلاسیک با بافت خامه‌ای
 
سوپ یکی از پیش غذاهایی است که خیلی ها همیشه در برنامه غذایی شان قرار می دهند. در این مطلب سوپ قارچ را میخواهیم به شما آموزش دهیم. این سوپ قارچ کلاسیک، با بافت خامه ای، طعم فوق العاده ای دارد. حتما آن را امتحان کنید!

 
سوپ قارچ خامه ای

 
مواد لازم:

 
  • ۶۰۰ گرم  قارچ
  • به میزان لازم روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ شاخه کرفس
  • ۳ حبه سیر
  • ۱ مشت جعفری
  • ۱ مشت آویشن
  • یک و نیم لیتر  آب مرغ
  • به میزان لازم  نمک
  • به میزان لازم  فلفل
  • ۷۵ میلی لیتر خامه
  • ۶ برش نان   
     
طرز تهیه:

 
1.قابلمه ای را با حرارت متوسط گرم کنید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید. پیاز، کرفس، سیر، ساقه های جعفری خرد شده، برگ های آویشن و قارچ را در آن بریزید، درب آن را بگذارید و تا نرم شوند، بخارپز کنید.

2. 4 قاشق غذاخوری قارچ را از قابلمه بردارید و کنار بگذارید. آب مرغ (یا آب سبزیجات) را به مواد اضافه کنید و بجوشانید.سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برای 15 دقیقه، قل بزند. بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مواد را با گوشت کوب برقی بزنید تا به صورت پوره یکدست درآید. خامه را به آن اضافه کنید و دوباره به نقطه جوش برسانید و زیر آن را خاموش کنید.

3.برش های نان را تست کنید. و برروی آنها از قارچی که کنار گذاشته بودید، قرار دهید و اندکی روغن زیتون بریزید. از سوپ در کاسه بریزید و روی آن ها را با برگ های جعفری خرد شده و باقیمانده قارچ تزیین کنید و با برش های نان سرو کنید.
 
در قابلمه سيليكوني
 
در قابلمه سيليكوني
با درب قابلمه طرح کشتی Steam Ship Lid  می توانید دیگر نگران لبریز شدن غذای خود در اثر انباشته شدن بخار نباشید و طعم غذایی لذت بخش را بدون هیچ گونه نگرانی بچشبد با درب قابلمه طرح کشتی Steam Ship Lid   می توانید به راحتی به دیگر کارهایتان برسید چون با گذاشتن آن روی  قابلمه یا ظروف دیگر با مواد غذایی گرم باعث می شود بخار غذا خارج شود و غذا به آرامی پخته گردد و یا سرد شود و نوش جانتان کنید.
 
در قابلمه سيليكوني
در قابلمه سيليكوني
 
در قابلمه سيليكوني
  • درپوش سیلیکونی بخار طرح کشتی
  •  مناسب برای انواع قابلمه
  • جنس :سیلیکونی عالی
  • ابعاد : 25.5 * 25.5
  • دارای کیفیت عالی و بسیار مقاوم
  • دارای طراحی خاص و منحصر به فرد
  • در دو رنگ آبی و نارنجی
  • روی قابمه قرار می گیرد و بخار غذا به راحتی خارج می شود
  • مناسب جهت دم کشیدن انواع غذا بدون نیاز به گذاشتن درب قابلمه
  • ارسال به صورت رندوم
 
در قابلمه سيليكوني
 
30,000 تومان
 
 
----------------------


__._,_.___

Posted by: =?UTF-8?Q?=E2=80=AASoheila_Rajabi=E2=80=AC_=E2=80=AA?= <soheilarajabi@yahoo.com>


~~~~~~~~~ Tehroon-Online-Group ~~~~~~~~
~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~
________________________________________________________

__000000___00000
_00000000_0000000
_0000000000000000
__00000000000000
____00000000000
_______00000
_________0
Tehroon Online
________*__000000___00000
_______*__00000000_0000000
______*___0000000000000000
______*____00000000000000
Tehroon*____00000000000
________*______00000
_Online___*_____ 0
_000000___00000___*
00000000_0000000___*
0000000000000000____*
_00000000000000_____*
___00000000000_____*
______00000_______*
Tehroon Online  *
________*__000000___00000
_______*__00000000_0000000
______*___0000000000000000
______*____00000000000000
______*______00000000000
_______*________00000
________*_________0
Tehroon__*________*
__________*_______*
_Online____*
___________*____*
____________*___*
_____________*__*
_______________**
Tehroon Online _*


http://groups.yahoo.com/group/Tehroon-Online-group/join
http://groups.yahoo.com/group/Tehroon-Online-group/join
_______________________________________________________

~~~~~~~~~ Tehroon-Online-Group ~~~~~~~~
~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~





__,_._,___

Blog Archive