اگر تصاویر برای شما قابل نمایش نیست از بالای ایمیل روی گزینه Show Image یا Display images below کلیک کنید. کباب لاری با ماست و پیاز سرخ شده کباب کنجه لاری، غذایی است که لارستانی ها، علاقه خاصی به آن دارند و بمناسبت های مختلف مانند عروسی ها، جشن های خانوادگی، مهمانی ها و صحرا از آن استفاده فراوان می کنند. کباب کنجه لاری را می توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز،گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه کرد. مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: کباب کنجه لاری، غذایی است که لارستانی ها، علاقه خاصی به آن دارند و بمناسبت های مختلف مانند عروسی ها، جشن های خانوادگی، مهمانی ها و صحرا از آن استفاده فراوان می کنند. کباب کنجه لاری را می توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز،گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه کرد. مواد لازم: - فیله گوساله خرد شده: 400 گرم
- پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
- ماست: 1 پیمانه
- فلفل پاپریکا: 4/1 قاشق چایخوری
- روغن کنجد: 3 قاشق سوپخوری
- قرص عصاره گوشت: 1 عدد
- پیاز رنده شده: 1 عدد
- نمک و فلفل قرمز: 8
روش تهیه: 1. فیلههای گوساله را به همراه پیاز رنده شده و قرص عصاره گوشت، نمک، فلفل قرمز وروغن کنجد به مدت 5 دقیقه کاملا ورز دهید تا پیاز و ادویهها به داخل گوشت نفوذ کند، سپس ماست و فلفل پاپریکا و پودر سیر را نیز اضافه کنید و مجددا کاملا ورز دهید. 2. به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار و طعمدار شود، سپس درون سیخ چوبی قرار دهید و روی تابه چدن به مدت 6 الی 7 دقیقه بپزید و در ظرف موردنظر بچینید و کنار آن یک کاسه ماست چکیده و پیاز سرخ شده قرار دهید. پوره كن smood با کال کباب شمالی، اشتهای مهمان ها را باز کنید كال كباب یك غذای اشتها آور شمالی است كه از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز گردو درست میشود. كال كباب را با كته و ماهى شور سرو میكنند. بعضیها هم از آن به جای ترشى در كنار سایر غذاها استفاده میكنند. مواد لازم برای 2 نفر - 2 عدد بادمجان بزرگ
- 5 ق س گردوی آسیاب شده
- 1 ق چ سر پر گلپر
- 2 ق س رب انار ملس
- 4 ق س آب انار
- 2 جبه سیر رنده شده
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه: 1. ابتدا بادمجانها را روی حرارت ملایم بگذارید تا آهسته آهسته کباب شود. بادمجانها را مرتب برگردانید تا همه جای آنها کاملا کباب شود. وقتی تمام قسمت بادمجانها کباب شد، آنها را داخل آب سرد قرار دهید، سپس آهستهآهسته با دست پوست شان را جدا کنید. 2. بادمجانهای کبابی را داخل مخلوطکن یا ظرف غذا ساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا کاملا خرد و له شوند، سپس آن را داخل کاسهای بریزید و کنار بگذارید. 3. اگر گردوی شما کمی طعم دارد، آن را داخل یک تابه خالی به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید. در یککاسه مناسب بادمجان لهشده را همراه با گردو بریزید و مخلوطکنید، سپس رب انار را همراه با آب انار اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند. 4. حال باید گلپر، سیر رنده شده، نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کرده و خوب باهم مخلوطکنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد کاملا طعم دار شود. 5. بعد از زمان ذکرشده کاسه را از یخچال درآورید و آن را همراه با برنج یا نان سرو کنید. یه جوردیگه گیلانیها این غذا را با برنج سرد هم سرو میکنند. ظروف استيل درب دار ما امروز ظروف درب دار استیل YIFA رو به شما عزیزان پیشنهاد میدهیم که دارای جنس استیل و ضد زنگ است و نسبت به قیمتش کیفیت خوب و قابل قبولی دارد.این محصول جزو وسایل کاربردی و پر استفاده هر آشپزخانهای می باشد و استفاده از آنها باعث جلوگیری از بو گرفتن یخچال و مواد غذایی و تازهتر ماندن انها میشود. ویژگی بعدی داشتن 3 سایز در اندازههای مختلف و قابلیت درون هم قرار گرفتن ظروف است که باعث میشود حداقل فضا رو اشغال کند. - برند: YIFA
- جنس بدنه: استیل ضد زنگ
- در 3 سایز مختلف
- با دربهای پلاستیکی رنگی
- با قابلیت درون هم قرار گرفتن ظروف
- محکم و مقاوم
- جلوگیری از بو گرفتن یخچال
- جلوگیری از بو گرفتن مواد خوراکی
- شستشوی آسان
- قابل استفاده در فریزر
- سایز بزرگ: 16cmx7cm
- سایز متوسط: 14cmx6cm
- سایز کوچک: 12cmx5cm
- ارسال رنگ به صورت رندوم
|