اگر تصاویر برای شما قابل نمایش نیست از بالای ایمیل روی گزینه Show Image یا Display images below کلیک کنید. زمستانی خوش طعم با خورش سیب سرخ زمستان که از راه میرسد خوردن ناهار را باید کمی جدیتر گرفت چرا که در طول روز بدن انرژی بیشتری به دلیل سرمای هوا از دست میدهد. بنابراین غذاهایی که ویتامین بیشتری دارند و پرانرژی هستند باید در وعده ناهاری قرار گیرند. خورش سیب یکی از همین غذاهاست که نه تنها دارای کالری نسبتاً زیادی است بلکه خواص و ویتامینهای میوه سیب را هم دارد. در این میان سیب سرخ برای یک خورش زمستانی هم خوش طعم و هم خوشرنگ و لعاب بوده و بسیار پرانرژی است. البته قدیم ترها که سیبهای شمرونی در میوه فروشیها پیدا میشد این خورش را با سیب سرخ شمرون درست میکردند. مواد لازم: - پیاز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوری
- زعفران ساییده شده و نمک و فلفل ... به میزان لازم
- رب گوجهفرنگی نصف قاشق سوپخوری
طرز تهیه: 1.ابتدا گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز سرخ شده کمی تفت دهید. سپس لپهها یی را که از قبل خیس کرده اید به آن اضافه کرده و بعد دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت و لپه با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد. سپس به آن رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید تا خوش طعم و خوشرنگ شود. 2.سیبهای پوست گرفته را داخل قابلمهای قرار داده و با کمی روغن جداگانه تفت دهید سپس آن را با شکر و دارچین و کمی زعفران و آب بپزید. توجه داشته باشید که سیبها نباید شکل خود را از دست بدهند. 3.سپس سیب را با کمی آبلیمو و زعفران به گوشت اضافه کرده تا دوباره بپزد و خورش جا بیفتد. البته فقط تا میزانی که له نشود. پس از نیم ساعت که خورش خوب جا افتاد آن را در ظرف کشیده و بخشی از سیبها را میتوانید به عنوان تزئین کنار آن قرار دهید. خلال كن سيب زميني و سبزيجات تقسیم سیب زمینی هویج خیار و ... به خلال های باریک و ضخیم دارای دو تیغه برای خلال کردن در اندازه های ریز و درشت در اندازه های 7 و 9 میلیمتری طراحی مناسب و اشغال فضای کم در کابینت اهرم یکدست و مقاوم در برابر فشار بالای دست ایجاد سرعت در کار پخت و پز و تهیه غذا و سالاد معمولاٌ خرد کردن دستی مواد غذایی کاری است که همواره برای برخی افراد دشوار و زمان بر است. خرد کردن موادی مانند پیاز هم که نه تنها کمی مشکل است، بلکه هم بوی زیادی را در فضا منتشر کرده و هم اشک آدم را در می آورد! اگر شما هم برای خرد کردن دستی این مواد دچار مشکل بوده و به علاوه نیاز به خرد کردن پیاز و سایر سبزیجات به صورت روزانه دارید، می توانید یک دستگاه خرد کن تهیه کرده و به راحتی و در ظرف چند دقیقه مواد دلخواهتان را خرد نمایید. وسیلهای که در اینجا میبینید نوعی خلال کن است که برای تهیه خلال سیب زمینی بهداشتی خانگی و بدون نیاز به چاقو مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین می توانید با این محصول خیار، هویج، فلفل دلمه و حتی گوجه فرنگی را نیز خلال و یا بصورت نگینی انجام دهید. سه عدد تیغه استیل این محصول ضد زنگ بوده و میتوانید به جای استفاده از رندههای معمولی از این خلال کن استفاده کنید تا کارتان راحتتر شود.اکنون دیگر آماده سازی غذاهای سالم و خوشمزه به امری ساده تبدیل شده است. صرفه جویی در وقت بهمراه تهیه بهترین خلال سیب زمینی و پیاز، بهترین توصیف خلال کن سه تیغه است. وسیله ای کامل برای تهیه خلال سیب زمینی بهداشتی خانگی و بدون نیاز به چاقو است.و همچنین می توانید با این محصول خیار، هویج، فلفل دلمه و حتی گوجه فرنگی را نیز خلال و یا بصورت نگینی انجام دهید. سه عدد تیغه استیل این محصول ضد زنگ بوده و سه سال ضمانت این محصول است. ۳ تیغه قابل تعویض در سه سایز مختلف۴۹ حفره ای، ۶۴ حفره ای برای تهیه خلال سیب زمینی به سایزهای دلخواه و تیغه ۱۶ حفره ای جهت تهیه خلال پیاز خلال کن سیب زمینی و پیاز، وسیله ای کامل برای تهیه خلال سیب زمینی بهداشتی خانگی - تیغه استیل دوطرفه ضد زنگ با استحکام و مقاومت بالا
- تیغه های بسیار تیز بدون نیاز به ایجاد فشار زیاد
- پایه مناسب جهت ایجاد استحکام و جلوگیر از لغزش
- دسته های فلزی آبکاری شده و پایه و بدنه مقاوم از جنس ABS
- دارای ۳ تیغه قابل تعویض در سه سایز ۱۶ حفره ای ، ۴۹ حفره ای و ۶۴ حفره ای
|