| ||||||||||||||
طرز تهیه اکبر جوجه : برای تهیه اکبر جوجه، ابتدا جوجه ها را تکه تکه کرده و در مقداری آبلیمو ترش و نمک بخوابانید. توصیه می شود مدت خواباندن کمتر از ۲ ساعت نباشد. هرچه جوجه ها بیشتر در آبلیمو و نمک خوابانده شود، جوجه ها خوشمزه تر و لذیذتر خواهند شد. مقداری روغن در تابه مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. تکه های جوجه را درون روغن بچینید و حرارت را ملایم کنید. ملاحظه خواهید کرد که جوجه ها شروع به آب انداختن می کنند، اجازه دهید آب جوجه ها تبخیر شود. سپس دو طرف جوجه ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. جوجه ها را درون ظرف مناسب قرار داده و با رب انار آن ها را تزیین کنید. برنج را به صورت آبکشی یا کته می توانید آماده کنید. برخی افراد برنج را به صورت زعفرانی طبخ می کنند. اکبر جوجه با پلو سرو می شود. روش بیان شده، طرز تهیه اکبر جوجه اصل می باشد، با این حال برخی برای تهیه آن از زعفران و پیاز نیز استفاده می کنند. همچنین اکبرجوجه اصل را درون روغن سرخ می کنند، با این وجود در برخی رستوان ها جوجه ها را سیخ می کنند. در شمال اکبرجوجه را با پلو زعفرانی می خورند نکته : این غذا برخلاف جوجه کباب زعفرانی، پیاز و زعفران ندارد. اما اگر دوست داشتید می توانید زعفران و پیاز هم بزنید. خوشمزه تر می شود. ضمنا فراموش نکنید یک کاسه رب انار کنار دستتان بگذارید، لازم می شود. در اکبر جوجه اصل از پیاز و زعفران برای تهیه جوجه ها استفاده نمی شود اما اگر مایل بودید به سلیقه خودتان اضافه کنید. اصل غذای اکبر جوجه باید در روغن سرخ شود اما اگر در رستورانی برای تهیه اکبر جوجه، جوجه ها را به سیخ کشیده و کباب کردند تعجب نکنید! رسم است که اکبرجوجه را با پلو زعفرانی می خورند. هرچند پلو سفید هم بد نیست. اما برای درست کردن پلو زعفرانی، باید پلو کته درست کنید. وقتی آب برنج در حال حباب زدن است، زعفران دم کرده را اضافه کنید. نوشیدنی: دوغ نوشیدنی سالمی برای این غذاست. هرچند که مالت هم خوب است. خلال كن سيب زميني و سبزيجات تقسیم سیب زمینی هویج خیار و ... به خلال های باریک و ضخیم دارای دو تیغه برای خلال کردن در اندازه های ریز و درشت در اندازه های 7 و 9 میلیمتری طراحی مناسب و اشغال فضای کم در کابینت اهرم یکدست و مقاوم در برابر فشار بالای دست ایجاد سرعت در کار پخت و پز و تهیه غذا و سالاد معمولاٌ خرد کردن دستی مواد غذایی کاری است که همواره برای برخی افراد دشوار و زمان بر است. خرد کردن موادی مانند پیاز هم که نه تنها کمی مشکل است، بلکه هم بوی زیادی را در فضا منتشر کرده و هم اشک آدم را در می آورد! اگر شما هم برای خرد کردن دستی این مواد دچار مشکل بوده و به علاوه نیاز به خرد کردن پیاز و سایر سبزیجات به صورت روزانه دارید، می توانید یک دستگاه خرد کن تهیه کرده و به راحتی و در ظرف چند دقیقه مواد دلخواهتان را خرد نمایید. وسیلهای که در اینجا میبینید نوعی خلال کن است که برای تهیه خلال سیب زمینی بهداشتی خانگی و بدون نیاز به چاقو مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین می توانید با این محصول خیار، هویج، فلفل دلمه و حتی گوجه فرنگی را نیز خلال و یا بصورت نگینی انجام دهید. سه عدد تیغه استیل این محصول ضد زنگ بوده و میتوانید به جای استفاده از رندههای معمولی از این خلال کن استفاده کنید تا کارتان راحتتر شود.اکنون دیگر آماده سازی غذاهای سالم و خوشمزه به امری ساده تبدیل شده است. صرفه جویی در وقت بهمراه تهیه بهترین خلال سیب زمینی و پیاز، بهترین توصیف خلال کن سه تیغه است. وسیله ای کامل برای تهیه خلال سیب زمینی بهداشتی خانگی و بدون نیاز به چاقو است.و همچنین می توانید با این محصول خیار، هویج، فلفل دلمه و حتی گوجه فرنگی را نیز خلال و یا بصورت نگینی انجام دهید. سه عدد تیغه استیل این محصول ضد زنگ بوده و سه سال ضمانت این محصول است. ۳ تیغه قابل تعویض در سه سایز مختلف۴۹ حفره ای، ۶۴ حفره ای برای تهیه خلال سیب زمینی به سایزهای دلخواه و تیغه ۱۶ حفره ای جهت تهیه خلال پیاز خلال کن سیب زمینی و پیاز، وسیله ای کامل برای تهیه خلال سیب زمینی بهداشتی خانگی 28,000 تومان
28,000 تومان | ||||||||||||||
|
__._,_.___