||_Tehroon-Online_|| گوشت چرخ کرده را در فریزر نگذارید!
|
|
| | گوشت چرخ کرده را در فریزر نگذارید! گوشت قرمز، یکی از مواد غذایی مغذی و مفید و جزو بهترین منابع دریافت پروتئین است که تقریبا هفته ای 2، 3 بار در سفره غذایی خانواده های ایرانی جای دارد. بد نیست بدانید که بهترین محل برای نگهداری گوشت قرمز تازه و گرم تا 72 ساعت درون یخچال با دمایی حدود 4 درجه سانتیگراد بالای صفر عنوان میشود. اما اگر بخواهید آن را بیشتر از 72 ساعت نگهداری کنید، باید درون فریزری با دمای نزدیک به 18- درجه سانتیگراد قرار دهید. گوشت قرمز بدون چربی، اگر در شرایط و دمای مناسب نگهداری شود، تا یک سال قابل مصرف است اما اگر گوشت مصرفی شما چربی داشته باشد، به دلیل اکسیده شدن چربی در اثر قرار گرفتن در مجاورت هوا، تغییر طعم و گاهی رنگ میدهد و مدت زمان ماندگاریاش هم کمی پایینتر میآید. به سراغ دامپزشک و متخصص بهداشت مواد غذایی رفتیم تا ایشان ما را بیشتر با چند و چون نگهداری درست و اصولی گوشت قرمز آشنا کنند. بهترین روش برای نگهداری گوشت قرمز چیست؟ اگر شما قصد نگهداری طولانی مدت گوشت را دارید، باید بلافاصله و با حداکثر سرما آن را منجمد کنید تا کیفیت و ارزش غذایی آن در بالاترین سطح باقی بماند. چطور میتوان این انجماد سریع را انجام داد؟ برای این کار تنها کافی است که پس از خریدن گوشت قرمز، آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید و به صورت کاملا نازک، درون یک نایلون پلاستیکی پهناش کنید و آن را داخل فریزر بگذارید. هرچه حجم گوشت درون بسته کمتر باشد و شما آن را پهن تر و نازک تر کرده باشید و دمای فریزرتان کمتر باشد، گوشت هم زودتر یخ می زند و کیفیت بالای آن هم از دست نمیرود. چرا اینقدر روی نازک و کمحجم بودن بسته بندی گوشت تاکید دارید؟ به دلیل اینکه اگر بسته بندی شما ضخیم و پرحجم باشد، احتمال یخ نزدن سریع گوشتهایی که در مرکز بستهبندی قرار دارند، وجود خواهد داشت و این امر میتواند باعث ایجاد فساد در مرکز بسته بندی و انتشار آن به سایر قسمت ها بشود یا تغییر کیفیت گوشت را در پی داشته باشد. آیا لکههای سفید یا سیاهی که پس از انجماد روی گوشت پیدا میشوند، نشانه فساد آنهاست؟ ببینید! اگر روی بستهبندی شما سوراخ یا پارگی وجود داشته باشد ممکن است آب سطحی گوشت به سرعت بخار بشود و لکههای سفیدی که سوختگی انجماد نام دارد، روی بافت سطحی گوشت دیده شود. اما اگر لکههای سیاه پیش از انجماد گوشت روی آن نباشد و پس از فریز کردن به وجود بیایند احتمال آلودگی قارچی در آن قسمت گوشت دور از انتظار نیست. دلیل به وجود آمدن این آلودگی قارچی چه چیزی میتواند باشد؟ تغییر مداوم دما و رطوبت فریزر در اثر باز و بستهکردن بیش از اندازه در آن. در ضمن اگر پس از انجماد، روی گوشت لکه های سیاه به وجود بیاید، بهتر است از خیر خوردن آن بگذرید! آقای دکتر! گوشت چرخکرده را تا چه مدتی میتوان در فریزر نگه داشت؟ تا هیچ مدتی! به علت خرد شدن بافت، وجود چربی آزاد شدن آنزیمها و دخالت داشتن چند پروسه دستکاری در گوشت چرخکرده این گوشت را به هیچ عنوان نباید در فریزر نگهداری کرد. پس تکلیف طرفداران گوشت چرخ کرده چیست؟ کسانی که قصد استفاده از گوشت چرخی را دارند، باید گوشت را به صورت تازه به تازه چرخ کنند و حداکثر تا 3 روز آن را داخل یخچال بگذارند. اگر هم امکان چرخ کردن مداوم گوشت تازه برایشان وجود ندارد، می توانند گوشت قرمز فریز شده شان را در صورت نیاز از فریزر خارج و چرخ و استفاده اش کنند. در هر صورت، فریز کردن گوشت چرخ کرده به هیچ عنوان توصیه نمیشود. از بحث انجماد که بگذریم، بهترین روش برای باز کردن یخ گوشت چه روشی است؟ بهتر است اول این نکته را یادآور بشوم که برعکس انجماد که باید خیلی سریع انجام شود، باز شدن یخ گوشت باید خیلی آهسته و تدریجی صورت بگیرد تا قطرات آب درون گوشت به صورت سوزنی از آن خارج شوند و به این ترتیب بافت این ماده غذایی پاره نشود و مواد مغذیاش به شکل خونابه هدر نرود. برای این از دست دادن دمای تدریجی پیشنهادی هم دارید؟ بله. چند روش بسیار مطمئن از نظر تغذیهای و بهداشتی برای باز کردن یخ گوشت وجود دارد. روشهایی مانند خارج کردن گوشت از فریزر و انتقال آن به یخچال، حداقل 24 ساعت قبل از پخت؛ یخ زدایی کردن گوشت در مایکروفر که از نظر تغذیه ای مشکلی را برای آن پیش نمیآورد؛ گرفتن گوشت زیر شیر آب روان با دمایی حدود 20 درجه سانتیگراد و با فشاری که اجزای ریز و اضافی گوشت از آن کنده شوند یا قرار دادن گوشت یخ زده به طور مستقیم درون قابلمه البته به شرطی که از قبل تکه تکه و بسته بندی شده باشد. یعنی قرار دادن گوشت یخ زده به صورت مستقیم درون قابلمه بهتر از یخ زدایی کردن آن درون آب راکد گرم است؟ صددرصد! علاوه بر اینکه امکان وجود آلودگی میکروبی در آب راکد وجود دارد، ممکن است در صورت قرار دادن گوشت درون آب راکد، خونابه آن خارج شود و شما آن را دور بریزید و در این صورت از هیچ کدام از ارزشهای تغذیهای مفید گوشت بهرهمند نشوید. اما اگر شما گوشت یخزده را به طور مستقیم داخل قابلمه بیندازید، آن وقت خونابه احتمالی آن وارد غذایتان میشود و به این ترتیب شما یک غذای مغذی را در سفره خانوادهتان خواهید داشت. آیا افزودن ادویه یا پیاز به گوشت، قبل از قرار دادن آن داخل فریزر مشکلی برای گوشت ایجاد نمیکند؟ اکثر ادویهها خاصیت ضدمیکروبی دارند و به نظر نمیرسد که اضافه کردن آنها به گوشت مشکلی را پیش بیاورد اما افزودن پیاز به این ماده غذایی برای مدت بیشتر از 2 یا 3 روز پیشنهاد نمیشود چون پیاز، قوام گوشت را از بین میبرد و آن را لیز و لزج میکند. چرخ گوشت دستی خانگی وسیله ای مورد نیاز برای هر آشپزخانه برترین محصول سال با طراحی ویژه بدون خطر برای کودکان گوشت مورد نیاز خود را با اطمینان کامل چرخ کنید چرخ کردن گوشت حتي تا آخرين مقدار بدون نياز به برق و باطري با كاربردي شگفت انگيز برخی از خانم های ترجیح می دهند گوشت چرخ کرده مصرفی خود را، شخصا در منزل تهیه کنند که این امر بیشتر به دلیل عدم مرغوبیت گوشت چرخ کرده آماده و همچنین عدم اطمینان از رعایت بهداشت در آماده سازی گوشت خرچ کرده های آماده می باشد. از چرخ گوشت دستی خانگی می توانید برای ریز کردن، چرخ کردن، خرد کردن و مخلوط کردن انواع مواد خام و پخته استفاده کنید. همچنین می توانید انواع غذاها، کیک ها، شیرینی ها و سوسیس های خانگی را هم با آن آماده نمایید. بنابراین با خرید چرخ گوشت خانگی در دراز مدت، هم پول خود را پس انداز می کنید و هم چون می توانید میزان چربی و کیفیت مواد چرخ کردنی را نیز خود معین نمایید، غذاهای سالم تر و تازه تری را تهیه می کنید. استفاده این چرخ گوشت کاملا دستی بوده و بدون نیاز به برق و باطری می باشد و همین مساله باعث شده است این محصول کاملا بی خطر باشد. محتویات بسته بندی این محصول:- بدنه چرخ گوشت دستی - 2تیغ فولادی ریز و درشت - دستگیره چرخ گوشت - پایه تثبیت دستگاه قیمت: 30000تومان قيمت : 25000 تومان چرخ گوشت دستی خانگی بهترین پیشنهاد برای شما که به فکر سلامتی خودتان هستید راحت ترين وسيله براي چرخ کردن گوشت با تیغه های فولادی و ضد زنگ با اين دستگاه بي نظير به ساده ترين شكل ممكن گوشت مورد نیاز خودتان رو چرخ کنید و با اطمینان استفاده کنید طراحي فوق العاده كه كار كردن با آن بسيار راحت است محصولي مورد نياز براي هر آشپرخانه قیمت: 30000تومان قيمت : 25000 تومان چرخ گوشت دستی خانگی | | | | | |
|
__._,_.___
Posted by: Soheila Rajabi <soheilarajabi@yahoo.com>
~~~~~~~~~ Tehroon-Online-Group ~~~~~~~~
~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~
________________________________________________________
__000000___00000
_00000000_0000000
_0000000000000000
__00000000000000
____00000000000
_______00000
_________0
Tehroon Online
________*__000000___00000
_______*__00000000_0000000
______*___0000000000000000
______*____00000000000000
Tehroon*____00000000000
________*______00000
_Online___*_____ 0
_000000___00000___*
00000000_0000000___*
0000000000000000____*
_00000000000000_____*
___00000000000_____*
______00000_______*
Tehroon Online *
________*__000000___00000
_______*__00000000_0000000
______*___0000000000000000
______*____00000000000000
______*______00000000000
_______*________00000
________*_________0
Tehroon__*________*
__________*_______*
_Online____*
___________*____*
____________*___*
_____________*__*
_______________**
Tehroon Online _*
http://groups.yahoo.com/group/Tehroon-Online-group/join
http://groups.yahoo.com/group/Tehroon-Online-group/join
_______________________________________________________
~~~~~~~~~ Tehroon-Online-Group ~~~~~~~~
~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~