گروه اینترنتی تهرون آنلاین گلچینی از بهترین‌های اینترنت همه در یک صفحه و یکجا ببینید و لذت ببرید

Thursday, December 25, 2014

||_Tehroon-Online_|| شیرینی های مخصوص شب کریسمس



 

         شیرینی های مخصوص شب کریسمس

 
 

کریسمَس یا نوئل جشنی است در آیین مسیحیت که به منظور گرامی‌داشت زادروز مسیح برگزار می‌شود. بسیاری از اعضای کلیسای کاتولیک روم و پیروان آیین پروتستان، کریسمس را در روز ۲۵ دسامبر جشن گرفته و بسیاری آنرا در شامگاه ۲۴ دسامبر نیز برگزار می‌کنند. اعضای بیشتر کلیساهای ارتودوکس در سراسر دنیا نیز روز بیست و پنجم دسامبر را به عنوان میلاد مسیح جشن می‌گیرند.

برخی از مسیحیان ارتودوکس در روسیه، اوکراین، سرزمین مقدس (ناحیه تاریخی فلسطین) و دیگر مکانها، به سبب پیروی از گاهشماری یولیانی، جشن کریسمس را در روز ۷ ژانویه برپا می‌دارند. اعضای کلیسای ارامنه طبق سنت منحصر به فردی، روز میلاد و همچنین روز غسل تعمید مسیح را همزمان در روز ششم ژانویه جشن می‌گیرند.

همانند نوروز ما، این شب غذا و شیرینی های مخصوص خود را دارد که در کشورهای مختلف دنیا با هم فرق دارند. ما در این مطلب دو قسمتی، شیرینی های رایج در شب های کریسمس در برخی کشورهای دنیا را انتخاب کرده ایم.

 

ست 7 تكه چاقو و پوست كن : چشم نواز

 


سوئد: ویفرهای زنجبیلی

این شیرینی بیشتر به بیسکوئیت شبیه است. این شیرینی کلاسیک سوئدی بسیار پرادویه، نرم و باریک است. در طول تعطیلات سال نو از این شیرینی برای تزئین درخت کریسمس نیز استفاده می شود و آن را در شکل های مختلف همچون قلب یا حیوانات درست می کنند.  البته این شیرینی مراسمی هم دارد و آن اینکه باید آن را کف دست خود بگذارید، آرزو کنید و سپس به وسط کوکی ضربه بزنید. اگر کوکی به سه تکه تقسیم شد یعنی شما به آرزوی خود خواهید رسید.

تعداد: 60 عدد

زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

1 3/4 پیمانه آرد کامل

یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل

یک قاشق چایخوری پودر دارچین

نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر

نصف قاشق چایخوری جوش‌شیرین

نصف قاشق چایخوری نمک

¼ قاشق چایخوری پودر میخک

6 قاشق غذاخوری کره آب شده

3/4  پیمانه شکر قهوه ای

1/3 پیمانه شربت

یک عدد تخم‌مرغ بزرگ

یک قاشق چایخوری وانیل

شکر

 
شیرینی های مخصوص شب کریسمس  (2)
 

طرز تهیه

1.    در یک کاسه متوسط آرد، پودر زنجبیل، پودر دارچین، بیکینگ پودر، جوش‌شیرین، نمک و پودر میخک را با یکدیگر مخلوط کنید.

2.    شکر و کره را با یکدیگر مخلوط کنید تا حالت خامه ای پیدا کند. شربت قند، زرده تخم مرغ و وانیل را به آنها اضافه کنید. سپس  به تدریج مواد خشک را به آنها اضافه کنید و با سرعت پایین همزن برقی، هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنند. با کاردک مواد را هم بزنید تا کاملا خمیری شکل شوند.

3.    خمیر را با وردنه تا حد امکان نازک کنید و سپس روی آن پلاستیک بکشید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

4.    . فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید و کنار بگذارید. خمیر را از یخچال خارج کنید و با قالب گرد آنها را برش دهید و با فاصله داخل سینی فر بچینید.

5.    شیرینی ها را 11 تا 12 دقیقه در فر بگذارید تا برشته شوند. آنها را از فر خارج کنید. روی آنها شکر بریزید و سرو کنید.

 
اسکاتلند: نان کره ای نمکی

نان کره ای یا به زبان انگلیسی محاوره ای «شورتیز»، در جزایر بریتانیا همیشه در مراسم خاصی همچون کریسمس تهیه و سرو می شود.  کلید تهیه این کلوچه های ترد و خوشمزه کره ای این است که خمیر را به خوبی ورز دهید و دست و ظرفی که با آن خمیر را درست می کنید، باید سرد باشد. 

تعداد: 8 عدد

زمان پخت و پخت: 50 دقیقه

مواد لازم

1 1/4  پیمانه آرد کامل

یک قاشق چایخوری نمک

¼ پیمانه شکر

یک قالب کره آب شده

 
شیرینی های مخصوص شب کریسمس  (2)
 


طرز تهیه

1.    فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و ¼ پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. با استفاده از انگشتان خود شکر را اضافه کنید تا مایه حالت ماسه ای به خود بگیرد. سپس آن را به قدری ورز دهید که خمیر یکدستی حاصل شود.

2.    خمیر را روی سینی فر پهن کنید و از کناره ها کمی خالی بگذارید. سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا پف نکند. روی آن شکر بپاشید و به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا کیک کاملا طلایی شود.

3.    هنگامی که نان کره ای هنوز گرم است آن را با چاقوی تیزی برش دهید و همان طور گرم سرو کنید.


آلمان:  Pfeffernusse

Pfeffernusse  در لغت به معنای «آجیل فلفلی» است. افسانه هایی در مورد این شیرینی وجود دارند که می گویند، سنت نیکولاس این نان های زنجبیلی را با فلفل سیاه تهیه می کرده و روی آنها پودر قند می پاشیده و در پنجم دسامبر آنها را در چکمه های کودکان قرار می داده است. به همین دلیل، این نان ها به شیرینی رایج و محبوب شب های عید آلمانی ها تبدیل شد.

زمان پخت: یک ساعت و 30 دقیقه

مواد لازم

دو پیمانه شکر

4 تخم‌مرغ درشت

3.5 پیمانه آرد کامل

دو قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده

یک قاشق چایخوری پودر دارچین

یک قاشق چایخوری ادویه

یک قاشق چایخوری بیکینگ‌‎پودر

یک قاشق چایخوری آب لیموترش

نصف قاشق چایخوری پودر میخک

 
شیرینی های مخصوص شب کریسمس  (2)
 

طرز تهیه

1.    در یک کاسه بزرگ، شکر و تخم‌‎مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا پف کند. سرعت همزن را کم کنید و آرد را کم‌کم اضافه کنید. سپس پوست پرتقال، دارچین، ادویه، بیکینگ پودر، آبلیمو و میخک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

2.    به دست های خود آرد بزنید و خمیر را به 4 توپ تقسیم کنید. توپ ها را ضافه کنید و آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید.

3.    فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

4.    روی سطح صاف و آردپاشی شده، خمیر را باز کنید و آنها رابه شکل مربع برش دهید. آنها را با فاصله 2 سانتی متری از هم داخل سینی فر بچینید و به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

 
زولبیا

زولبیا را همه ما ایرانی ها می شناسیم. این شیرینی نه تنها در ایران که در مصر و دیگر کشورهای خاورمیانه رواج دارد. این خمیرهای پفکی سرخ شده در روغن، در شربت قند خیس می خوردند تا شیرین شوند. در مصر به شربت رنگ غذای قرمز یا زرد نیز اضافه می کنند و روی آن دارچین یا شکر می پاشند.

تعداد: 6 نفر

مواد لازم

شربت:

5 پیمانه شکر

2 ¼ پیمانه آب

نصف آب یک عدد لیموترش

یک قاشق غذاخوری گلاب

خمیر:

4 پیمانه آرد کامل

نصف قاشق چایخوری نمک

نصف آب یک عدد لیموترش

2 2/3 پیمانه آب گرم

روغن سرخ کردنی

 
شیرینی های مخصوص شب کریسمس  (2)
 

طرز تهیه

1.    برای تهیه شربت، در یک قابلمه کوچک شکر، آب و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیم‌جوش و غلیظ شود. حدود 10 دقیقه کافی است. گلاب را اضافه کنید و چند ثانیه روی حرارت هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

2.    برای تهیه مایه زولبیا، در یک کاسه متوسط، آرد، نمک و خمیرمایه را با یکدیگر مخلوط کنید. به آرامی آب را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر یکدست شود و به حالت چسبندگی برسد. در این مرحله، روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید حدود یک ساعت و نیم در جای گرم بماند تا خمیر ور بیاید.

3.    خمیر را یک بار هم بزنید و دوباره روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه دیگر کنار بگذارید تا ور بیایید.

4.    داخل قابلمه را تا نصفه از روغن پر کنید. روغن که داغ شد، دو قاشق غذاخوری از ماه را درون آن بیندازید تا پف کند و طلایی شود. سریع آنها را از روغن بکشید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

5.    می توانید مایه را داخل قیف شیرینی پزی بریزید و سپ داخل روغن داخل به شکل دلخواه بریزید. زولبیاها را چند ثانیه در شربت بخیسانید و کنار بگذارید.

 
اوکراین و چیپس‌ عسلی

شیرینی مخصوص اوکراین شیرینی های ترد و باریک عسلی است که در شکل های دایره، ستاره یا هلال ماه تهیه می شوند. آنهایی که سنتی تر هستند، این شیرینی را از شاخه های پایین درخت کریسمس آویزان می کنند.

تعداد: 28 عدد

مواد لازم

2 قاشق غذاخوری کره

دو قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ ای

1.5 قاشق غذاخوری عسل

دو قاشق غذاخوری آرد کامل

کمی نمک

 
شیرینی های مخصوص شب کریسمس  (2)
 

طرز تهیه

1.    فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید و کنار بگذارید.

2.    در یک قابلمه کوچک، کره را آب کنید، شکر و عسل را ضافه کنید و هم بزنید تا آنها نیز آب شوند. سپس آنها را داخل کاسه بریزید. آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

3.    با سرعت زیاد، نصف قاشق چایخوری از مایه به دست آمده را روی کاغذ روغنی داخل سینی فر بریزید و حداقل 8 سانتی‌متر از هم فاصله داشته باشند. آنها را تا زمانی در فر حرارت دهید که طلایی شوند. حدود 6 دقیقه کافی است. سینی را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس به آرامی شیرینی ها را از کاغذ جدا کنید.

 

 
 
 

چرخ گوشت دستی خانگی

وسیله ای مورد نیاز برای هر آشپزخانه

برترین محصول سال با طراحی ویژه

بدون خطر برای کودکان

گوشت مورد نیاز خود را با اطمینان کامل چرخ کنید

چرخ کردن گوشت حتي تا آخرين مقدار

بدون نياز به برق و باطري با كاربردي شگفت انگيز

 

برخی از خانم های ترجیح می دهند گوشت چرخ کرده مصرفی خود را، شخصا در منزل تهیه کنند که این امر بیشتر به دلیل عدم مرغوبیت گوشت چرخ کرده آماده و همچنین عدم اطمینان از رعایت بهداشت در آماده سازی گوشت خرچ کرده های آماده می باشد. از چرخ گوشت دستی خانگی می توانید برای ریز کردن، چرخ کردن، خرد کردن و مخلوط کردن انواع مواد خام و پخته استفاده کنید. همچنین می توانید انواع غذاها، کیک ها، شیرینی ها و سوسیس های خانگی را هم با آن آماده نمایید. بنابراین با خرید چرخ گوشت خانگی در دراز مدت، هم پول خود را پس انداز می کنید و هم چون می توانید میزان چربی و کیفیت مواد چرخ کردنی را نیز خود معین نمایید، غذاهای سالم تر و تازه تری را تهیه می کنید. استفاده این چرخ گوشت کاملا دستی بوده و بدون نیاز به برق و باطری می باشد و همین مساله باعث شده است این محصول کاملا بی خطر باشد.

محتویات بسته بندی این محصول:

- بدنه چرخ گوشت دستی

- 2تیغ فولادی ریز و درشت

- دستگیره چرخ گوشت

- پایه تثبیت دستگاه


 
قیمت: 30000تومان
قيمت : 25000 تومان
چرخ گوشت دستی خانگی

بهترین پیشنهاد برای شما که به فکر سلامتی خودتان هستید
راحت ترين وسيله براي چرخ کردن گوشت

با تیغه های فولادی و ضد زنگ

با اين دستگاه بي نظير به ساده ترين شكل ممكن
گوشت مورد نیاز خودتان رو چرخ کنید و با اطمینان استفاده کنید
طراحي فوق العاده كه كار كردن با آن بسيار راحت است

محصولي مورد نياز براي هر آشپرخانه

 

 

 
قیمت: 30000تومان
قيمت : 25000 تومان
چرخ گوشت دستی خانگی

http://90darajeh.net/Images/fb2.jpg

                            




__._,_.___

Posted by: soheilarajabi@yahoo.com


~~~~~~~~~ Tehroon-Online-Group ~~~~~~~~
~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~
________________________________________________________

__000000___00000
_00000000_0000000
_0000000000000000
__00000000000000
____00000000000
_______00000
_________0
Tehroon Online
________*__000000___00000
_______*__00000000_0000000
______*___0000000000000000
______*____00000000000000
Tehroon*____00000000000
________*______00000
_Online___*_____ 0
_000000___00000___*
00000000_0000000___*
0000000000000000____*
_00000000000000_____*
___00000000000_____*
______00000_______*
Tehroon Online  *
________*__000000___00000
_______*__00000000_0000000
______*___0000000000000000
______*____00000000000000
______*______00000000000
_______*________00000
________*_________0
Tehroon__*________*
__________*_______*
_Online____*
___________*____*
____________*___*
_____________*__*
_______________**
Tehroon Online _*


http://groups.yahoo.com/group/Tehroon-Online-group/join
http://groups.yahoo.com/group/Tehroon-Online-group/join
_______________________________________________________

~~~~~~~~~ Tehroon-Online-Group ~~~~~~~~
~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~





__,_._,___

Blog Archive