گروه اینترنتی تهرون آنلاین گلچینی از بهترین‌های اینترنت همه در یک صفحه و یکجا ببینید و لذت ببرید

Thursday, December 25, 2014

||_Tehroon-Online_|| آموزش تصویری باز کردن نارگیل



 
      آموزش تصویری باز کردن نارگیل
 
پیش از باز کردن، آب آن را خالی کنید
اگر بخواهید می‌توانید پیش از این که نارگیل را بشکنید، آب آن را تخلیه کنید. با این کار شکستن نارگیل خیلی آسان‌تر می‌شود.

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۱- نارگیل را روی سطح سفت و مسطحی که صدمه نبیند قرار دهید. تخته خرد کن محکم معمولاً برای این کار مناسب است.

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۲- چشم نرم نارگیل را پیدا کنید، این بخش از نارگیل به اندازه‌ای نرم است که بتوانید پیچ‌گوشتی فلزی یا سیخ را در آن فروکنید. اگر نشد، یک میخ و چکش بیاورید تا سوراخی ایجاد کنید. فقط مراقب باشید این کار را روی سطح لغزنده انجام ندهید. تنها یکی از چشم‌ها نرم است و به راحتی سوراخ می‌شود، این چشم را باید سوراخ‌کنید.

آب نارگیل را در یک کاسه بریزید. آب نارگیل را در غذا یا برای نوشیدن می‌توانید مصرف کنید.

نارگیل را باز کنید. ضربه بزنید و بچرخانید

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۱- نارگیل را در کف دست خود بر روی یک کاسه بزرگ یا سینک نگه‌دارید. وقتی نارگیل را باز می‌کنید، آب نارگیل داخل کاسه‌ای که زیر آن گذاشته‌اید جمع می‌شود.

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۲- به رگه بین چشم‌ها توجه کنید. این رگه را تا خط استوای نارگیل دنبال کنید. همین طور که نارگیل را در دست دارید، آن را در دست آرام‌آرام بچرخانید و با استفاده از سمت کند چاقو محکم دور تا دور خط استوا ضربه بزنید.

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۳- به ضربه زدن و چرخاندن نارگیل ادامه دهید تا این که نارگیل کاملاً باز شود. اگر این کار درست انجام شود (پس از چند بار چرخاندن)، نارگیل به دو نیمه مساوی تقسیم می‌شود.

شکستن نارگیل (روش دوم)

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۱- به سه سوراخی که در یکی از دو انتهای نارگیل وجود دارد توجه کنید. دو سوراخ رگه برجسته‌ای نزدیکشان دارند که شبیه به ابرو است.

نارگیل را در یک دست نگه‌دارید به صورتی که نوک هر یک از انگشتان اشاره و میانی روی هر ابرو قرار بگیرد (به طوری که نوک انگشت به سمت چانه نارگیل اشاره کند). چانه نارگیل را بر روی سطح سختی مانند لبه پله محکم بکوبید. ضربه باید کاملاً محکم باشد. نارگیل دو نیم می‌شود. این کار را می‌توانید پس از تخلیه آب نارگیل یا پیش از آن انجام دهید.

نارگیل را مرتباً بر روی یک لبه سخت بکوبید و بچرخانید

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۱- زدن نارگیل به سطح سفت را به عنوان یک روش ثانویه در نظر داشته باشید. اگر چاقوی محکمی ندارید، نارگیل را نگه داشته و محکم دور تا دور خط استوای آن را بر روی لبه محکم و تیزی بزنید. گوشه یک سنگ یا آجر خیلی بزرگ یا لبه صفحه بتونی (مانند جدول کنار خیابان یا پله‌های بتونی) معمولاً برای این کار موثر است.

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۲- ضربه زدن و چرخاندن را تا جایی ادامه دهید که نارگیل کاملاً باز شود.

شکستن به وسیله دربازکن مارپیچ و کیسه پلاستیکی

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۱- چشم نارگیل را با دربازکن مارپیچی،باز کنید. آن را روی یک لیوان یا کاسه بگیرید تا آب نارگیل خارج شود.

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۲- نارگیل را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و آن را بر روی یک سطح بتونی خردکنید. از چکش یا اجسام مشابه برای خرد کردن می‌توانید استفاده کنید

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۳- وقتی نارگیل شکست و باز شد، آن را از کیسه پلاستیکی خارج کنید.

روش دریل، و ضربه سنگین
 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۱- دو چشم نارگیل را با دریل سوراخ کرده و آب آن را خارج کنید.

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۲- جایی را که می‌خواهید نارگیل را بشکنید مشخص کنید. نارگیل به طور طبیعی در امتداد خط استوا (درحالی‌که چشم و ته آن در قطب قرارگرفته باشند) می‌شکند. 

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۳- در استوای نارگیل که می‌خواهید بشکنید، خطی بکشید (این کار برای راحتی بیشتر است، اگر تجربه دارید نیازی به این کار ندارید).

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۴- نارگیل را در کف دست خود بگیرید به طوری که خطی که کشیده‌اید را ببینید. سپس با استفاده از یک سنگ سنگین یا فلز یا پشت چاقو بر جایی که خط کشیده‌اید، به نارگیل ضربه بزنید. به اندازه‌ای نیرو وارد کنید که اگر با یک دست به کف دست دیگری مشت می‌زدید، وارد می‌کردید. زیاد سخت ضربه نزنید وگرنه پوست آن فوراً می‌شکند و خیلی هم آهسته ضربه نزنید وگرنه چند سال طول می‌کشد تا آن را بشکنید.

توجه کنید اگر به اندازه کافی قوی و باتجربه نیستید، هرگز با لبه تیز چاقو به نارگیلی که در دست دارید نزنید. بهتر است در این روش از چاقو استفاده نکنید.

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۵- نارگیل را کم‌کم در دستتان بچرخانید به طوری که بتوانید خطی را که کشیده بودید، ببینید و سپس ضربه بزنید. به همین صورت نارگیل را دو دور کامل بچرخانید (تقریباً هفت ضربه در هر دور). تقریباً همین زمان باید صدای متفاوت ترک خوردن را بشنوید که به معنی شروع باز شدن نارگیل است.

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۶- وقتی این اتفاق افتاد جای ترک را شناسایی کنید و در نقطه مقابل آن شروع به ضربه زدن کنید (کمی کمتر نیرو وارد کنید) و به چرخاندن نارگیل در دستتان ادامه دهید تا این که نارگیل نصف شود.

 اگر باز نشد این مراحل را تکرار کنید اما کمی سخت تر ضربه بزنید. با تمرین می‌توانید نارگیل را به دو نیم تقسیم کنید.

گرم کردن یا فریز کردن

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۱- با یک سیخ چشم‌های نارگیل را سوراخ کرده و آب آن را خارج کنید.

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۲- نارگیل را در اجاق در دمای ۹۳ درجه سانتی‌گراد بگذارید و ۱۵ دقیقه بگذارید بپزد. به جای این کار می‌توانید آن را ۱۵ دقیقه فریز کنید. با این کار پوست نارگیل شل شده و از گوشت آن جدا می‌شود.

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۳- نارگیل را در یک دست نگه‌دارید و چکش را در دست دیگر، به خط استوای نارگیل ضربه زده و آن را آرام آرام بچرخانید.

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۴- این کار را تا زمانی که نارگیل شکسته شده و باز شود ادامه دهید. باید با این روش نارگیل به دو نیم مساوی تقسیم شود.

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۵- پوست نارگیل را از گوشت آن جدا کنید. چون پیش تر آن را حرارت داده یا فریز کرده‌اید این کار ساده‌تر شده است.

جدا کردن گوشت نارگیل

۱- چند راه برای جدا کردن گوشت نارگیل وجود دارد، هر کدام را امتحان کنید تا ببینید از کدام بهتر نتیجه می‌گیرید.

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۲- نارگیل را بپزید. پس از باز کردن نارگیل، می‌توانید آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا گوشت به راحتی از پوست جدا شود. بدیهی است که اگر از روش حرارت دادن برای شکستن نارگیل استفاده کرده باشید نیازی نیست دوباره این کار را انجام دهید چون با همان مرتبه اول گوشت نارگیل به راحتی از پوست جدا می‌شود.

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۳- از قاشق یا کارد کره استفاده کنید. اگر پوست به چند قطعه کوچک شکسته شده باشد، این کار آسان‌تر است. از کارد کند یا قاشق برای برداشتن گوشت از نارگیل استفاده کنید. قاشق یا چاقو را بین گوشت نارگیل و مرز پوست چوبی فرو برده، سپس کمی آن را اهرم کنید تا تکه‌های گوشت نارگیل از پوست‌کنده شود. گاهی اوقات می‌توانید قاشق را زیر گوشت برده و آن را اهرم کنید و قسمت به قسمت از پوست جدا کنید.

اگر از چاقو استفاده می‌کنید شکاف‌های V شکل در گوشت نارگیل ایجاد کنید و قطعات مثلثی شکل از نارگیل خارج کنید.

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۴- از دستگاه رنده نارگیل می‌توانید استفاده کنید. یکی از روش‌های آسان جدا کردن گوشت از پوست در نارگیل استفاده از ابزاری به نام رنده نارگیل (coconut shredder) است که در هند زیاد از آن استفاده می‌شود. این دستگاه کمی شبیه به چرخ‌گوشت است. نارگیل را جلوی تیغه نگه می دارید و دسته را می‌چرخانید. یک دقیقه طول می‌کشد تا یک نارگیل را با آن پوست بکنید.

 
نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل

۵- از پوست کن استفاده کنید. همین که گوشت را از پوسته بیرونی جدا کردید، با استفاده از پوست کن می‌توانید پوست داخلی و نازک آن را بگیرید.



هشدارها
۱. هنگام ضربه زدن به نارگیل با چاقو بسیار مراقب باشید. باید به نارگیل محکم ضربه بزنید اما نه این قدر محکم که کنترل چاقو از دستتان خارج شود چون در این صورت ممکن است تصادفاً به چیز دیگری را ضربه زده یا آن را ببرید به خصوص دست خود را. اگر در استفاده از چاقو مطمئن نیستید روش دیگری استفاده کنید که نیازی به چاقو نداشته باشد.

۲. نارگیل را درحالی‌که آب داخل آن را خالی نکرده‌اید داخل فر نگذارید. اگر مدت زیادی بماند آب داخل آن به بخار تبدیل‌شده و فشار زیادی در داخل ایجاد می‌کند و می‌ترکد .

۳. وقتی نارگیل شروع به شکستن کرد، ممکن است پیش از این که بشکند، به سرعت باز شود و سپس دوباره بسته شود. مراقب باشید پوست یا گوشت دستتان در ترک ایجادشده گیر نکند.

۴. در حین ضربه زدن به نارگیل مراقب چشمان خود باشید چون ممکن است قطعات آن به هوا پرتاب شوند.

۵. همیشه داخل نارگیل را بررسی کنید. اگر بوی ترش می‌دهد یا به نظر فاسد می‌رسد گوشت یا آب آن را مصرف نکنید.

۶. هرگز سعی نکنید با دندان نارگیل را باز کنید. با این کار نارگیل باز نمی‌شود تنها ممکن است دندان شما بشکند. 
 
 

پوست کن آناناس

تا حالا آناناس چجوری میخوردین؟
احتمالا همیشه فقط کمپوتش میخوردین
با این وسیله دیگه نیازی به پرداخت هزینه بالا نیست
کندن پوست آناناس براحتی
 
ویژگی های پوست کن آناناس:
  • فقط کافیست سر آناناس را برش دهید و کاملا جدا کنید.
  • بعد ایزی اسلایسر را روی آناناس گذاشته و با فشار رو به پایین بچرخانید.
  • به همین سادگی شما میوه آناناس را به شکل ورقه حلقه ای در بیاورید.
  • قیمت: 17880تومان
    قيمت : 14900 تومان
    پوست کن آناناس
    از مزایای مهم آناناس طبیعی می توان به جلوگیری از سرطان، کمک به هضم و گوارش، شادابی پوست، کمک به انحلال و جلوگیری از لخته شدن خون، بهبود دهنده سرما خوردگی و کاهش دهنده سرفه، پیشگیری و درمان بیماری های قلبی و عروقی، سلامت و شادابی پوست، استخوان سازی بدن و التیام دهنده زخم و ... اشاره کرد.
    پوست کن آناناس ایزی اسلایسر بهترین و راحت ترین روش پوست کنی آناناس است.این میوه پر خاصیت را هرگز از سبد غذایی خود کنار نگذارید و حالا با این وسیله خوردن آناناس لذت بخش می شود.
    این وسیله دارای تیغه های تیز می باشد که به راحتی میتوانید آناناس را از پوست جدا نمایید
     

    وسایل داخل جعبه:

    دستگاه اصلی پوست کن فلزی
    دسته جدا شونده پوست کن
    قیمت: 17880تومان
    قيمت : 14900 تومان
    پوست کن آناناس
     
     
     
     
     
    http://90darajeh.net/Images/fb2.jpg
                                



    __._,_.___

    Posted by: Soheila Rajabi <soheilarajabi@yahoo.com>


    ~~~~~~~~~ Tehroon-Online-Group ~~~~~~~~
    ~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~
    ________________________________________________________

    __000000___00000
    _00000000_0000000
    _0000000000000000
    __00000000000000
    ____00000000000
    _______00000
    _________0
    Tehroon Online
    ________*__000000___00000
    _______*__00000000_0000000
    ______*___0000000000000000
    ______*____00000000000000
    Tehroon*____00000000000
    ________*______00000
    _Online___*_____ 0
    _000000___00000___*
    00000000_0000000___*
    0000000000000000____*
    _00000000000000_____*
    ___00000000000_____*
    ______00000_______*
    Tehroon Online  *
    ________*__000000___00000
    _______*__00000000_0000000
    ______*___0000000000000000
    ______*____00000000000000
    ______*______00000000000
    _______*________00000
    ________*_________0
    Tehroon__*________*
    __________*_______*
    _Online____*
    ___________*____*
    ____________*___*
    _____________*__*
    _______________**
    Tehroon Online _*


    http://groups.yahoo.com/group/Tehroon-Online-group/join
    http://groups.yahoo.com/group/Tehroon-Online-group/join
    _______________________________________________________

    ~~~~~~~~~ Tehroon-Online-Group ~~~~~~~~
    ~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~





    __,_._,___

    Blog Archive