گروه اینترنتی تهرون آنلاین گلچینی از بهترین‌های اینترنت همه در یک صفحه و یکجا ببینید و لذت ببرید

Monday, July 6, 2015

||_Tehroon-Online_|| طرز تهیه ماست بستنی بلوبری و لیموناد صورتی!



 
 
اگر تصاویر برای شما قابل نمایش نیست از بالای ایمیل روی گزینه Show Image یا Display images below کلیک کنید.
طرز تهیه ماست بستنی بلوبری
 
نحوه درست کردن ماست بستنی,تهیه ماست بستنی بلوبری
با نحوه درست کردن ماست بستنی بلوبری در خانه آشنا شوید

مواد لازم برای ماست بستنی بلوبری :
 بلوبری منجمد  ۳ فنجان
 آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
 شکر (بستگی به شیرینی بلوبری ها دارد) سه چهارم فنجان تا ۱ فنجان
 نمک  یک چهارم قاشق چایخوری
دارچین یک هشتم قاشق چایخوری
ماست پر چرب یک و نیم فنجان
شیر نصف فنجان

طرز تهیه ماست بستنی بلوبری :
بلوبری، آبلیمو، شکر، نمک و دارچین را در یک قابلمه متوسط ریخته و بگذارید روی حرارت متوسط گرم شود. دائم آن را هم بزنید تا زمانی که شکر حل شود. در حالی که مخلوط در حال گرم شدن است، از یک گوشت کوب برای له کردن بلوبری ها استفاده کنید، وقتی شکرها حل شدند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و پوست بلوبری ها را خارج کرده و بگذارید شربت بلوبری برای ده دقیقه خنک شود.

ماست و شیر را به شربت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا درب ظرف را گذاشته و آن را برای چند ساعت (یا کل شب) در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.

مخلوط ماست بلوبری را در یک بستنی ساز ریخته و طبق دستور العمل بستنی ساز عمل کنید (معمولا ۲۵ دقیقه کافی است).

اگر بستنی خوب شکل گرفته فورا سرو کنید، در غیر اینصورت آن را برای چند ساعت داخل فریزر بگذارید.
 
لیموناد صورتی!
 
مواد لازم:
۸ عدد لیمو (به اضافه ی چند تکه برای سرو)
۲۰۰ گرم شکر (به اضافه ی مقداری برای مزه دار کردن)
۱۴۰ گرم تمشک (مقداری هم برای سرو)
یخ
 
لیموناد
طرز تهیه:
  • لیموها رو پوست بکنین و تا جایی که میشه قسمت های سفید رو حذف کنین، حالا مغز میوه رو به صورت عمودی ببرین و عصاره اونا رو بگیرین.
  • عصاره لیمو رو با شکر و تمشک به همراه ۱٫۲ لیتر آب جوش مخلوط کرده و بذارین سرد بشه.
  • حالا با استفاده از صافی و پشت قاشق عصاره رو در یه پارچ بریزین، اگه شیرینی آبمیوه شما کمه میتونین کمی شکر بهش اضافه کنین. پارچ رو داخل یخچال بذارین تا کمی خنک بشه.
  • برای سرو، کمی تکه های لیمو، تمشک و مقداری یخ به لیموناد اضافه کنین.
 

دستگاه دلمه پیچ Dolmer

وسیله ای فوق العاده برای آشپزخانه شما
براحتی و در عرض چند ثانیه دلمه هایی زیبا و یکنواخت تهیه کنید
همه در یک سایز و اندازه و با سرعتی باور نکردنی کافیست امتحان کنید
با کمک این وسیله می توانید براحتی غذاها و شیرینیهایی درست کنید که نیاز به لوله شدن و ساندویچ شدن دارند
 
توضیحات:
  • بی نیاز از برق و باطری
  • با امکان شستشوی آسان
  • نیاز واقعی هر آشپزخانه و هر آشپز خوش سلیقه
 
قیمت: 40800تومان
قيمت : 34000 تومان
دستگاه دلمه پیچ Dolmer

 
با دستگاه دلمه پيچ Dolmer براحتي و در عرض چند ثانيه دلمه هايي زيبا و يكنواخت تهيه كرده و از آشپزي لذت ببريد.
فقط كافيست برگ مو را برروي دستگاه قرار داده ، مواد داخل دلمه را افزوده و دستگيره دستگاه را به سمت پايين بكشيد و دلمه ي خود را تحويل بگيريد.
 
 
 
 
قیمت: 40800تومان
قيمت : 34000 تومان
دستگاه دلمه پیچ Dolmer
 
 
----------------------



__._,_.___

Posted by: Soheila Rajabi <soheilarajabi@yahoo.com>


~~~~~~~~~ Tehroon-Online-Group ~~~~~~~~
~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~
________________________________________________________

__000000___00000
_00000000_0000000
_0000000000000000
__00000000000000
____00000000000
_______00000
_________0
Tehroon Online
________*__000000___00000
_______*__00000000_0000000
______*___0000000000000000
______*____00000000000000
Tehroon*____00000000000
________*______00000
_Online___*_____ 0
_000000___00000___*
00000000_0000000___*
0000000000000000____*
_00000000000000_____*
___00000000000_____*
______00000_______*
Tehroon Online  *
________*__000000___00000
_______*__00000000_0000000
______*___0000000000000000
______*____00000000000000
______*______00000000000
_______*________00000
________*_________0
Tehroon__*________*
__________*_______*
_Online____*
___________*____*
____________*___*
_____________*__*
_______________**
Tehroon Online _*


http://groups.yahoo.com/group/Tehroon-Online-group/join
http://groups.yahoo.com/group/Tehroon-Online-group/join
_______________________________________________________

~~~~~~~~~ Tehroon-Online-Group ~~~~~~~~
~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~





__,_._,___

Blog Archive