اِرگلی پیتزا مواد لازم برای تهیه خمیر - 3 پیمانه آرد
- 1 ق س پودرخمیر ترش
- 2 /1 پیمانه آب ولرم
- 2 /1 پیمانه آب
- 1 ق م شکر
- 1 ق م نمک
- 4 ق س روغن مایع
مواد میانی - 2 /1 سینه مرغ خلالی خرد شده
- 6 عدد پنیر پیتزای ورقه ای ( زرد یا سفید)
- سس قرمز به میزان لازم
- 1 ق چ پودر آویشن
- 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز خلالی خرد شده
- 1 عدد پیاز
- روغن به میزان لازم
- نمک و زردچوبه و پودر خردل و فلفل سیاه به میزان لازم
مواد رومال - 1 عدد زرده تخم مرغ
- 1 ق چ پودر قند
- 1 ق چ زعفران دم کرده
طرز تهیه: 1. ابتدا آرد و نمک را در یک کاسه الک کنید. در یک کاسه دیگر شکر و نصف پیمانه آب را با پودر خمیرترش مخلوط کنید تا عمل آمده و پف کند.
2. وسط کاسه آرد را گود کرده و خمیرترش عمل آمده، روغن مایع و آب ولرم را داخل آن بریزید و خمیر را جمع کنید. اگر خمیر جمع نشد کمی آب به آن اضافه کنید.
3. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن داغ به همراه زردچوبه تفت دهید. مرغ را به همراه فلفل دلمه ای، پودر آویشن، پودر خردل و مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کرده، تفت دهید.
4. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و دو طرف آن را به طرف وسط برش های موازی بزنید. حالا روی خمیر سس قرمز مالیده و پنیرها را روی آن بریزید. وسط خمیر را از موادی که آماده کرده اید پر کرده و روی آن را به صورت ضربدری از دو طرف جمع کنید.
5. مواد رومال را در یک کاسه مخلوط کرده و روی پیتزاها بمالید. پیتزا را در فر به مدت 25-30 دقیقه قرار دهید تا طلایی شده و آماده سرو کردن شوند.
پوآچای سیب زمینی و مرغ مواد لازم برای تهیه خمیر - 3 پیمانه آرد
- 1 ق س پودر خمیر ترش
- 1 ق م نمک
- 1 ق م شکر
- 100 گرم کره
- 1 پیمانه شیر
- 1 عدد تخم مرغ
مواد میانی - 3 عدد سیب زمینی پخته و رنده شده
- نصف سینه مرغ پخته شده و خرد شده
- 1 عدد هویج پخته و نگینی خرد شده
- نمک و فلفل به میزان لازم
مواد رومال - 1 عدد زرده تخم مرغ
- 1 ق چ پودر قند
- 1 ق چ زعفران دم کرده
طرز تهیه: 1. برای تهیه خمیر در یک کاسه آرد و نمک را ریخته و خوب مخلوط کنید، سپس وسط آن را گود کنید. اکنون کره به دما رسیده، تخم مرغ، شیر، پودر خمیر ترش و شکر را داخل آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
2. برای تهیه مواد میانی، سیب زمینی، سینه مرغ، هویج، نمک و فلفل را در یک ظرف مناسب بریزید و آنها را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
3. از خمیر یک گلوله برداشته و آن را با وردنه باز کنید. در قسمت بالای خمیر کمی از مواد قرار دهید. به لبه های خمیر کمی آب بزنید و تا یک سوم آن را رول کنید. باقیمانده خمیر را 2 برش داده و بافت بزنید، سپس روی رول برگردانید.
4. مواد لازم برای تهیه رومال را داخل یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و روی نان پوآچاها بمالید. نان ها را در فر 180 درجه سانتی گرادی که از پیش گرم شده، به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند، سپس آنها را سرو کنید.
فوت وفن اگر طعم سس قرمز را دوست دارید می توانید این غذا را با سس قرمز سرو کنید.
خورش داوود پاشا مواد لازم - 1 کیلو گوشت چرخ کرده
- 2 عدد پیاز رنده شده
- 1 ق س پودر نعنا خشک
- 2 ق س رب انار ملس
- 1 لیوان آب
- به میزان لازم نمک، فلفل و دارچین
- مقداری کره
طرز تهیه: 1. در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را که مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوساله است با یک عدد پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهید، سپس با کمک دست قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید. گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.
2. مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز باقی مانده را رنده کرده، داخل تابه بریزید و آن را کمی تفت دهید. بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را داخل تابه خوب سرخ کنید. در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید. رب انار ملس را در یک لیوان آب خوب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود. در آخر صبر کنید تا مواد جوش بیاید و جا بیفتد.
3. بعد از نیم ساعت که غذا خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.