فوت و فن های آشپـــــزی خانم هایی که بیرون از خانه کار می کنند و وقتی ظهر به خانه می آیند، فرصت پختن برنج را ندارند و یا اینکه دوست ندارند از شب قبل برنج آماده کنند، می توانند از این روش کمک بگیرند:
صبح یا شب قبل برنج را آبکش کنید، البته کمی آن را خشک بردارید، سپس ته دیگ برنج را آماده کرده و برنج را داخل قابلمه بریزید و قابلمه را داخل یخچال قرار دهید، ظهر برنج را کمی آب و روغن دهید و آن را دم کنید حالا تا سالاد را آماده کنید، برنج هم دم کشیده است. برای از بین بردن بوی سوختگی برنج: 1. یک تکه نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن، نان را بردارید. 2. یک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو کنید پیاز بوی سوختگی را بخود می گیرد. آب برنج برای بچه ها: وقتی می خواهید برنج را آبکش کنید یک لیوان از آب آن را بردارید و با یکی دو قاشق ماست مخلوط کنید. این آب برنج در صورتی که شور نباشد برای بچه ها خیلی مفید است. اگر برنج شما شور شد: اگر قبل از آب کش کردن برنج متوجه شدید، که برنج شما شور شده است موقع آب کش کردن برنج آب بیشتر روی برنج داخل آبکش بریزید. اما اگر بعد از آب کش کردن برنج متوجه شوری آن شدید دیگر چاره ای برای برطرف کردن شوری آن ندارید. مگر اینکه خورش را بی نمک درست کنید. اگر برنج شما بی نمک شد: اگر بر اثر فراموشی برنجتان بی نمک شد اصلاً نگران نباشید، موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید. با این کار بی نمکی برنج شما رفع می شود هرگز نمک را مستقیم در روغن نریزید، زیرا نمک در روغن حل نمی شود. برای خوشمزه تر شدن شیر برنج: اگر می خواهید شیر برنج شما خوشمزه تر شود، برنج را با شیر خیس کنید. این کار باعث می شود که شیر برنج شما خوشمزه تر شود. برای خوشمزه تر شدن شوید پلو: برای اینکه شوید پلوی شما خوشمزه تر شود می توانید از ادویه ی مخصوص پلو که سبزرنگ است و (در عطاری ها موجود می باشد) استفاده کنید بعد از آبکش کردن برنج کمی ادویه لابه لای برنج بپاشید. از بین بردن بوی نامطبوع برنج: اگر به هر دلیلی برنج خشک شما بو گرفت برنج را روی یک سطح پهن کنید. البته باید حتماً در سایه باشد تا بوی نامطبوع برنج از بین برود. زیرا اگر برنج را جلوی نورآفتاب قرار دهید باعث خرد شدن برنج می شود و برنج حالت خود را از دست می دهد و وقتی آن را داخل آب جوش می ریزید از هم پاشیده می شود. بر طرف کردن بوی پیاز از کارد: اگر کارد شما بوی پیاز می دهد، با کارد هویج را حلقه حلقه ببرید. با این کار بوی پیاز از بین می رود. تمیز کردن ظرفی که در آن غذا سوخته است: اگرغذا به ته قابلمه چسبیده، هرگز کارد، قاشق یا کفگیر فلزی برای پاک کردن آن به کار نبرید. کافی است آن را از آب گرم پر کنید و مقداری نمک نیز به آن اضافه کنید. اگر غذا خیلی محکم به قابلمه چسبیده است، مقداری سرکه در آن بریزید و بجوشانید تا کاملاً پاک شود. برای پاک کردن سس: برای پاک کردن لکه ی سس با پارچه ی تمیزی که درون آب سرد فرو ببرید، پاک کنید و در صورت لزوم مقدار کمی از محلول آب و کف پودر رختشویی را به وسیله ی یک اسفنج به آرامی روی آن بمالید و سپس با یک پارچه ی تمیز و نم دار آن را پاک کنید. دستگاه بخار پز درخانه: برای ساختن این دستگاه، یک قابلمه را آب کرده و آبکشی روی آن قرار دهید. سپس مقداری آب در قابلمه بریزید(به میزانی که آبکش با آب برخورد نکند) حالا هر ماده ای را که می خواهید بخار پز کنید، روی آبکش قرار دهید. اجاق گاز را روشن کنید تا مواد غذایی شما بخارپز شود. راهی برای بهتر رنگ دادن زعفران: برای اینکه زعفران شما بهتر رنگ بدهد می توانید از این روش کمک بگیرید: درون یک استکان کوچک به مقدار مورد نیاز زعفران ساییده بریزید و دو قاشق غذا خوری آب جوش به آن اضافه کنید. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید و داخل قابلمه ریختید استکان حاوی آب و زعفران را در برنج فرو ببرید و دم کنی را روی قابلمه بگذارید. با دم کشیدن برنج، زعفران هم دم می کشد و بهتر رنگ می دهد. نكته هایی در مورد پخت گوشت: اگر میخواهید گوشت سفت را ترد كنید، روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید به مدت دو ساعت بماند، سپس بپزید. اگر گوشت شما خیلی سفت و تازه است، روی همه قسمت های آن جوش شیرین بمالید، بگذارید چند ساعت بماند، سپس قبل از پختن كاملاً بشوئید و وقتی میخواهید گوشت را با زدن بیفتک یا كارد نرم كنید، روی آن آرد بپاشید، این كار از خارج شدن آب گوشت جلوگیری خواهد كرد. آبگوشت پرمایه: برای آنکه آبگوشت شما غلیظ تر و پرمایه تر شود چند تکه نان به داخل آن بیندازید. اسپاگتی نچسب: برای آنکه برنج، ماکارونی، اسپاگتی یا هر ماده نشاسته دار دیگر هنگام پختن به هم نچسبد، قبلاً دو قاشق روغن خوراکی به آب آن اضافه کنید مشکل شما حل خواهد شود. سفید مثل یاس: اگر هنگام پختن پلو یا کته یعنی زمانی که برنج در داخل آب شروع به جوشیدن می کند، مقدار کمی آبلیمو یا آب نارنج یا آبغوره یا یک تکه زاج سفبد به آب برنج اضافه کنید، نه تنها پلو یا کته را مانند یاس سفید می کند، بلکه دانه های آن را نیز از هم جدا ساخته مانع از چسبیدن آنها به یکدیگر و در نتیجه له شدن برنج می شود. خاصیت روغن: هنگام جوشاندن برنج، لویبا و حبوبات دیگر یک کاغذ روغنی را به بالای قابلمه یا دیگ بمالید و یا چند قطره روغن خوراکی به آن اضافه کنید این کار باعث خواهد شد که محتوی دیگ یا قابلمه دیر تر از حد معمول بجوشد و در نتیجه طعم و مزه آن بهتر و لذیذتر خواهد شد. پوست کندن تخم مرغ آب پز: تخم مرغ آب پز را بعد از جوشیدن حدود 1 دقیقه زیر آب سرد نگه دارید پوست آن مانند یک نوار متصل به هم کنده می شود. چه کنیم تخم مرغ هنگام آب پز شدن ترک نخورد: قبل از اینکه تخم مرغ را آب پز کنید درون ظرف مورد نظر کمی نمک بریزید، دیگر تخم مرغها ترک بر نمی دارد. کندن پوست گردو: اگر گردوی خشک را در آب نمک بخوابانید، بعد از چند ساعت حالت گردوی تازه پیدا می کند و پوستش به راحتی کنده می شود. جلوگیری از وارفتن غذا: برای آنکه مواد خوراکی مانند کوفته و غیره در آب از هم نپاشد و به اصطلاح وا نرود قدری آرد یا تخم مرغ به آن بیفزاید و حرارت آتش را زیاد کنید. کف جانانه: برای آنکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر کف کند، قدری نمک به آن اضافه کنید. سپس هم بزنید خیلی زودتر از موقع لازم کف خواهد کرد. نمک ناپز: هنگام پختن نخود و لوبیا سایر حبوبات هیچگاه به آن نمک نزنید زیرا سفت خواهد شد و دیرتر می پزد. آموزش آشپزي بين المللي به زبان شيرين فارسي - اگر به غذا هاي سالم ديگر كشور ها علاقه منديد - اگر دوست داريد روش پخت و آماده سازي انواع غذاهاي معروف كشور هاي دنيا را فرا گيريد - اگر قصد تاسيس يك رستوران بين المللي را داريد و اگر.. حتما اين مجموعه بي نظير را از دست ندهيد. آموزش بهترين و معروفترين غذاهاي سراسر دنيا آموزش غذاها توسط برترين سرآشپزهاي دنيا به زبان فارسي در 2DVD قيمت : 7000 تومان اين مجموعه در كشور استراليا كه بزرگترين كشور مهاجر پذير و چند مليتي دنيا مي باشد تهيه شده و در هر بخش به سراغ يكي از حرفه اي ترين رستوران هاي خارجي در استراليا رفته و طريقه آماده سازي چند غذاي معروف آن كشور توسط سرآشپز آموزش داده مي شود. قيمت : 7000 تومان انواع غذاهاي : - ژاپني - تركيه اي - چيني - مكزيكي - انگليسي - فرانسوي - عربي - آفريقايي - ايراني - اسپانيايي - لبناني و.. قيمت : 7000 تومان بهترين مجموعه آشپزي كه تا كنون مشاهده كرده ايد.. تعداد: 2DVD قابل پخش در كامپيوتر و دستگاه هاي پخش مدرن قيمت : 7000 تومان بهترين و كاملترين مجموعه آشپزي به زبان فارسي با دوبله عالي و كيفيت مطلوب آموزش بهترين غذاها توسط برترين سرآشپزها حتما از ديدن اين مجموعه فوق العده سير نخواهيد شد!! | | | | | | | دستگاه بافت مو | | دستگاهي بي نظير و استثنائي براي بافت و حالت دادن به موهاي سر | قيمت: 19000 تومان | ساير | | | | | | | ادكلن Chi Chi | | پرفروش ترين عطر سال 2009 در اروپا ......خانم ها حتما عاشق اين عطر ميشن ...!! | قيمت: 15500 تومان | عطر و ادکلن | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |