اگر تصاویر برای شما قابل نمایش نیست از بالای ایمیل روی گزینه Show Image یا Display images below کلیک کنید. گوشت گاو بهتر است یا گوسفند؟ عدم مصرف گوشت باعث کمخونی و مشکلات و ناراحتیهای عصبی می شود. انواع گوشت به غیر از فرآوردههای گوشتی (سوسیس، کالباس، ناگت و...) در هرم غذایی جایگاه ویژهای دارند و هیچگاه نمیتوان این گروه را جایگزین گروههای غذایی دیگر کرد. ویتامین B12، روی، آهن قابل جذب و اسیدآمینههای ضروری از جمله مواد مغذی هستند که در سبزیجات، میوهها، شیرینیها، چربیها و غلات وجود نداشته یا میزان آن به قدری اندک و غیرقابل جذب است که اگر رژیم غذایی از نوع گیاهخواری مطلق باشد بدون شک فرد دچار عوارض حاد یا مزمن ناشی از کمبود این مواد همچون اختلال در رشد قدی، ضعف قوای جنسی، سقط و نارسی جنین، ناباروری، کمخونی و مشکلات و ناراحتیهای عصبی شده که معمولا این عوارض دیررس و در عین حال به سختی قابل جبران و درمان هستند. در نتیجه مصرف متعادل و توصیه شده انواع گوشت لازم و ضروری است. ابتدا لازم است بدانید گوشت متشکل از مجموعه بافتهای عضلانی (ماهیچهای) ـ اسکلتی لاشه همراه بافتهای چربی است. ضمن اینکه به احشای داخلی دام همچون دل، جگر، قلوه، زبان و... اعضای گوشتی گفته میشود که هر دوی اینها پروتئینی بوده، اما از نظر مرغوبیت و ارزش، گوشت قرمز لاشه دام اولویت مصرف دارد. گوشت قرمز بر اساس نوع دام انواع مختلفی دارد، گوشت گاو، گوسفند، گوساله، بوفالو (گاومیش)، بره، شتر و گوشت حیوانات شکاری از این جملهاند. اما سوال اینجاست گوشت حیوانات اهلی در مقایسه با یکدیگر چه خصوصیات تغذیهای متمایزی دارند؟ گوشت گوساله نسبت به گوشت گوسفند کلسترول پایینتری دارد. گوشت گوساله بهتر است یا گوسفند؟ بسیاری از خانوادهها بر این باورند که گوشت گوسفند در مقایسه با گوشت گوساله ارزش تغذیهای بیشتری دارد و چون بافت نرم و لطیفی داشته و طعم و بوی دلچسبی به انواع خوراک و خورشهای سنتی میدهد، فقط گوشت گوسفند را میپسندند و هیچ نوع گوشت دیگری به مذاقشان خوش نمیآید. درست است که گوشت گوسفند موافقترین مزاج را دارد و سرعت هضم آن بیشتر از گوشت گوساله است و بافت نرم و طعم دلچسبی دارد، اما باید بدانید گوشت گوسفند و گوساله از نظر ارزش تغذیهای با یکدیگر برابری میکنند و میزان روی، آهن و ویتامین B12 در آنها یکسان است با این تفاوت که گوشت گوسفند بسیار چرب و افزاینده کلسترول و تریگلیسیرید خون است، اما گوشت گوساله علاوه بر آنکه کمچربتر است در مقایسه با گوشت گوسفند کلسترول پایینتری دارد. پس افرادی که دچار چربی خون بالا، ناراحتیهای قلبی و دیابت هستند بهتر است گوشت گوسفند را از برنامه غذاییشان حذف کنند. تحقیقات نشان میدهد گوشت گوساله برای بدنسازان مناسب بوده و به افزایش سطح تستسترون کمک میکند که البته اگر دام در طبیعت رشد یافته و تغذیه طبیعیتری داشته باشد در مقایسه با گوسالههای پرورشی ضمن اینکه ارزش غذایی بالاتری دارد، طعمی مشابه گوشت گوسفند داشته و به دلیل آنکه حجم بافت پروتئینی آن نسبت به بافت چربی در مقایسه با گوشت گوسفند بیشتر است به افزایش قدرت و حجم عضلانی بدنسازان کمک میکند. البته افراط در مصرف گوشت گوساله میتواند سبب تجمع چربی در ناحیه شکم و پهلو و افزایش چربی خون شود. این را هم بدانید گوشت گاو در مقایسه با گوساله چاقکننده و دیرهضمتر است. گوشت بره بیشترین میزان ویتامینهای گروه B را داراست. ارزش غذایی گوشت بره با وجودی که گوشت بره، بافت ماهیچهای متراکم و پر حجمی ندارد، اما اغلب مردم به دلیل آنکه رنگ صورتی مطلوبی دارد و حداکثر مقدار گوشت و حداقل مقدار چربی را داراست آن را به گوشت گوسفند ترجیح میدهند. اما گوشت بره چه ویژگی متمایزی دارد و آیا مصرف آن توصیه میشود؟ گوشت بره از نظر تردی و خوشمزگی در میان دیگر گوشت حیوانات حرف اول را میزند و قابلیت هضم بالایی دارد. این گوشت حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری بدن است و میتواند در ساختن بافتهای جدید مفید باشد. گوشت بره مقدار قابل ملاحظهای فسفر همراه با کلسیم و آهن دارد و از نظر ویتامینهای گروه B بخصوص B12 غنی است. این گوشت به دلیل بهترین طعم و کمترین میزان چربی گزینه مناسبی است. میزان پروتئین گوشت بوفالو با گوشت گاو برابری میکند. گوشت گاو یا بوفالو؟ شاید تا به حال گوشت گاومیش یا همان بوفالو را ندیده باشید. شاید هم گوشتی با طعم و رنگ و بافتی متفاوتتر از گوشت گاو خورده باشید، اما متوجه نشدهاید که گوشت چه حیوانی بوده است. گاومیش یک حیوان مفید و سه منظوره است یعنی شیر، گوشت و نیروی خوبی دارد، اما نسبت به گوشت گاو به علت داشتن یکسری خصوصیات نامطلوب مشتریپسندی کمی دارد. گوشت گاومیش خام یا نپخته رنگ قرمز بسیار روشنی دارد و شاید تفاوت رنگش با دیگر گوشتها موجب تعجب شما شود. این گوشت وقتی پخته میشود بسیار تیره و کدرتر از گوشت گاو میشود. وقتی آن را چرخ میکنیم همچون خمیری آبدار و بسیار لطیف شده، اما زمانی که میپزد بافت آن سفت میشود و اصلا طعم خوبی ندارد مگر آنکه به مدد برخی از ادویهجات طعم آن را مخفی کنیم. تحقیقات انجام شده نشان میدهد میزان پروتئین این گوشت با گوشت گاو برابری میکند، اما چربی و کالری آن 1.5 تا 2 برابر بیشتر از گوشت گاو است. میزان ویتامینهای B و کلسیم گوشت گاومیش درصدی کمتر ولی از نظر میزان فسفر، آهن و پتاسیم با گوشت گاو برابری میکند با این تفاوت که سدیم گوشت گاومیش کمی بیشتر است. گوشت گاومیش در مقایسه با گوشت گاو چون کیفیت و ارزش غذایی پایینتری دارد و خصوصیات ظاهری، بافتی و طبخی آن نامطلوب است کمتر مورد اقبال مصرف کنندگان قرار گرفته است. از قلم و کوهان شتر در درمان درد پا و کمر استفاده می شود. گوشت شتر در ترازوی تغذیه در آموزههای اسلامی مصرف گوشت شتر به دلیل ویژگیهای متمایزی که نسبت به گوشت سایر حیوانات دارد بسیار توصیه شده و خوشبختانه مدتی است که این گوشت طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. در آموزههای دینی آمده که گوشت شتر قوای بدنی و استقامت را زیاد کرده و اعصاب و قوای جنسی را تقویت میکند و از اختلالات در رشد جنین جلوگیری میکند و مصرف آن به بانوان باردار، شیرده، دانشآموزان، ورزشکاران و افراد کهنسال توصیه شده است. این گوشت ظاهری شبیه گوشت گوساله دارد و نظر به اینکه اغلب خانوادهها از سفتی و دیرپز بودن این گوشت گلایه دارند باید بگوییم که اگر از گوشت شتر جوان استفاده کنید ضمن داشتن بافتی نرم و لذیذ، برای چرخ و کبابی کردن هم مناسب است. این گوشت پروتئین و چربی کمتری نسبت به گوشت گاو و گوساله دارد، اما سدیم آن زیاد و پتاسیم کمی دارد که این قضیه به تحملپذیری شتر به کمبود آب مرتبط میشود. آهن و روی گوشت شتر کمتر از گوشت سایر دامهاست، اما فسفر، کلسیم و ویتامینهای B در عضلات ران این حیوان بیشتر است. این را هم بد نیست بدانید که از قلم و کوهان شتر در درمان درد پا و کمر و دردهای روماتیسمی استفاده میشود. مصرف گوشت تعدیل یا تعطیل؟ بسیاری از افراد بر این باورند که چون انواع گوشت قرمز تریگلیسیرید و کلسترول بالایی دارد باید آن را از برنامه غذاییشان حذف کنند. در صورتی که اگر مصرف گوشت متوقف شود بدن با فقر کلسترول مواجه میشود، در نتیجه براساس مکانیسم طبیعی بدن، آنزیم تولید کلسترول در کبد فعال شده و به تولید کلسترول میپردازد و در صورت کمبود شدید این چربی در خون، احتمال دارد میزان تولید آن حتی از حد لازم نیز بیشتر و به افزایش کلسترول خون منجر شود. غذاساز و خرد کن DUALETTO غذاسازی چند منظوره برای خرد کردن و له کردن مواد خرد کن مخلوط کن و همزن یک وسیله برقی همه کاره ویژگی های محصول : * دارای ظرفی با حجم یک لیتر * کوچک وسریع با موتوری پرقدرت * دارای دو میله ی همزن قابل اتصال * با قابلیت تنظیم قدرت موتور تنها با نحوه فشردن دکمه روی دستگاه * کار ریز کردن، خرد کردن، مخلوط کردن، همزن و رنده را برایتان انجام می دهد قیمت: 89880تومان قيمت : 74900 تومان خرد کن DUALETTO دوالتو یک محفظه کوچک درب داربرروی درپوش دستگاه دارد تا شما بتوانید بدون جدا کردن اجزاء دستگاه از هم هرگاه نیاز به افزودن مایعات و یا مواد دیگر داشتید در همان زمان از طریق این محفظه، به راحتی این کار را انجام دهید. دکمه روشن/خاموش دستگاه میزان قدرت دستگاه را برای خرد کردن مواد تنظیم می کند. شما با فشار آرام یا محکم دکمه می توانید اندازه و شکل خرد کردن مواد را تغییر دهید. آیا برای خرد کردن مواد مختلف روش خاصی وجود دارد؟ بله، روش چرخش سریع، روش ضربه ای پالسی و روش چرخش آهسته. شما می توانید با قطع و وصل کردن فشار دکمه دستگاه، مواد را خرد کنید، با نگه داشتن مدام دکمه، به حالت چرخش سریع مواد را له و رنده کنید و مواد ریز و نرم را با فشار کمی که به دکمه وارد می آورید، به آهستگی چرخانده و خرد نمایید. دوآلتو، وسیله ای است برای خرد کردن، همزدن، مخلوط کردن و رنده کردن. برای درست کردن سالاد تمام سبزیجات را خرد کنید. برای تهیه نان و کیک مواد را با هم مخلوط کرده و خمیر درست کنید، همچنین می توانید پیاز و سبزی را ریزخرد کرده و گوشت را چرخ کنید. نوشیدنی های خوش طعم آماده کنید و حتی یخ را پودر نمایید تا یک فالوده خنک و گوارا بنوشید. دوآلتو با دو تیغه دوقلوی بسیار تیز که در خلاف جهات یکدیگر با قدرت بالایی می چرخند یکی از بهترین و کارآمد ترین خرد کن های جدید است. محفظه آن دارای دو پایه نگهدارنده است که تیغه ها بر روی آن قرار می گیرند. می توانید دو میله همزن پلاستیکی را به صورت کشویی بر روی دسته تیغه ها قرار دهید تا موادی را که با مایعات مخلوط می کنید برایتان به خوبی هم بزند. اگر دو دسته تیغه را باهم داخل دستگاه قرار دهیم، تیغه ها به هم برخورد نمی کنند؟ به هیچ وجه. تیغه ها طوری طراحی شده اند، که در جهت عکس یکدیگر می چرخند و تمام موادی که مابین آنها قرا می گیرد به خوبی و یکدست و هماهنگ خرد می شوند. آیا می توان در صورتیکه مقدار کمی مواد داخل کاسه باشد، فقط یک تیغه را داخل دستگاه قرار دهیم؟ خیر، به هیچ عنوان این کار را انجام ندهید. برای استفاده از دستگاه باید حتماً هر دو تیغه خردکن داخل پایه های نگهدارنده تیغه که کف ظرف دوآلتو قراردارند، نصب شوند. چند لیوان نوشیدنی را می توان داخل dualetto تهیه کرد؟ تعداد لیوان نوشیدنی که شما آماده خواهید کرد بستگی به حجم لیوان های پذیرایی شما دارد ولی حجمی که ظرف Dualetto می تواند در خود جای دهد، یک لیتر است. چه چیزهایی داخل جعبه است: شامل: دو تیغه ، موتور دستگاه ، درپوش ، دو همزن ، کاسه مخصوص قیمت: 89880تومان قيمت : 74900 تومان خرد کن DUALETTO |